طرز تهیه خورش زردآلو و پرک بادام با گوشت گوسفندی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 160
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد اولیه :
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
رب گوجه فرنگی _ روغن و کر ه _ آب لیمو ترش
میزان لازم
نمک ، فلفل
میزان لازم
ادویه (خورشتی)
میزان لازم
زعفران (دم کرده)
1 ق.غ
پیاز (داغ خلالی)
65.png
میزان لازم
زرد آلو (درشت _ سفت)
نیم کیلو
گوشت گوسفند یا گوساله (خورشتی _ خرد شده)
نیم کیلو
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1​
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]خلال بادام را از قبل خیس کنید.
کمی با روغن با بخار ( یعنی در قابلمه بسته باشد تا کمی نرم شوند ) تفت دهید و کنار بگذارید.
هنگام تفت دادن گوشت خرد شده ادویه خورشی و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
پیاز داغ و گوشت تفت داده شده را با هم بگذارید تا بپزد.
زرد آلو ها را با کمی زعفران و روغن یا کره تفت دهید.
48406


پس از پختن گوشت زرد آلو ها را اضافه کنید تا یک جوش بزند ولی له نشود.
نمک و فلفل را اضافه کنید.
هنگام خاموش کردن آب لیموترش و شکر را اضافه کنید.
با خلال بادام تفت داده شده و پرک بادام و گوجه گیلاسی و خلال پسته تزیین کنید و با پلو سرو کنید.
48407


با مرغ هم میتوان تهیه کرد.
این خورش خیلی خوشرنگ و زیبا و در عین حال تهیه آن آسان است.
همین خورش در زمستان با قیسی زردآلو بی نظیر است.
وقتی مقدار زیادی میوه می خرید و تعداد قابل توجهی زرآدلوی نرسیده داخل آن است بهترین ایده
برای مصرف آنها خورش زردآلو است.
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

بالا