طرز تهیه خورش شیش انداز (گیلان)

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 223
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم
  • مغز گردو 300 گرم
  • بادمجان قلمی 5 عدد
  • رب انار ترش 2 قاشق سوپخوری
  • پیاز سرخ کرده 4 قاشق
  • زردچوبه، نمک، فلفل و دارچین
  • روغن برای سرخ کردن

خورش شیش انداز

طرز تهیه: مغز گردو را کاملا سائیده و پودر کنید. در یک قابلمه یا تابه نچسب متوسط، گردو را به همراه 2 تا 3 لیوان آب و ادویه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن بیندازد.

بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت چهارگوش چهارگوش ریز خرد کنید. بادمجانهای خرد شده را در وغن داغ سرخ کنید تا طلائی رنگ شوند. سپس بادمجانها را با پیاز سرخ شده به مخلوط مغز گردو اضافه کنید و مقدار کمی دارچین نیز بریزید. اجازه دهید تا خورش آهسته چند جوش بزند و جا بیفتد.

این خورش خوشمزه را با برنج سرو کنید.

-شیش-انداز.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا