برنج وحشی طعم و بوی دلپذیری دارد. این نوع برنج دانه بلند به رنگ سیاه است و می توانید آن را از فروشگاه های خشکبار بسیاربزرگ تهیه کنید.
مواد لازم:
۱ پیمانه برنج وحشی
۳ قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
۱ عدد پیاز
۲ عدد هویج متوسط
۲ ساقه کرفس
۱ قاشق چای خوری آویشن
۱۰۰ گرم آرد
۸ پیمانه آب مرغ
۳۰۰ گرم مرغ پخته
۲۰۰ گرم قارچ
۱ پیمانه خامه
جعفری
دستور پخت
برنج را در ۴ پیمانه آب به مدت ۴۵ دقیقه بجوشانید. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
روغن را در تابه گرم کرده و پیاز، کرفس و هویج را در آن سرخ کنید. سپس آویشن و آرد را به آن اضافه کرده و شعله را کم کنید. به مدت ۲ الی ۳ دقیقه مواد را روی شعله کم هم بزنید. اکنون مواد را داخل آب مرغ ریخته و بگذارید بجوشد.
مرغ، قارچ، نمک و فلفل را اضافه کرده و بگذارید به مدت۱۰ دقیقه بجوشد. اکنون برنج و خامه را به آن اضافه کنید. بگذارید به مدت ۵ دقیقه دیگر سوپ ما بجوشد. سپس از روی شعله برداشته و جعفری را داخل آن ریخته و بگذارید برای چند دقیقه دم بکشد.
منبع:سایت بدونیم
![soup-1.jpg](http://bedunim.ir/wp-content/uploads/2016/01/soup-1.jpg)
مواد لازم:
۱ پیمانه برنج وحشی
۳ قاشق سوپ خوری روغن گیاهی
۱ عدد پیاز
۲ عدد هویج متوسط
۲ ساقه کرفس
۱ قاشق چای خوری آویشن
۱۰۰ گرم آرد
۸ پیمانه آب مرغ
۳۰۰ گرم مرغ پخته
۲۰۰ گرم قارچ
۱ پیمانه خامه
جعفری
دستور پخت
برنج را در ۴ پیمانه آب به مدت ۴۵ دقیقه بجوشانید. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
روغن را در تابه گرم کرده و پیاز، کرفس و هویج را در آن سرخ کنید. سپس آویشن و آرد را به آن اضافه کرده و شعله را کم کنید. به مدت ۲ الی ۳ دقیقه مواد را روی شعله کم هم بزنید. اکنون مواد را داخل آب مرغ ریخته و بگذارید بجوشد.
مرغ، قارچ، نمک و فلفل را اضافه کرده و بگذارید به مدت۱۰ دقیقه بجوشد. اکنون برنج و خامه را به آن اضافه کنید. بگذارید به مدت ۵ دقیقه دیگر سوپ ما بجوشد. سپس از روی شعله برداشته و جعفری را داخل آن ریخته و بگذارید برای چند دقیقه دم بکشد.
منبع:سایت بدونیم