- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,555
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه سوپ سرد گوجه فرنگی
سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد.
مواد لازم
برای 6 نفر
گوجه فرنگی رسیده قرمز – 2 کیلو گرم
ژامبون – 150 گرم
خیار کوچک – 2 تا 3 عدد
لیمو ترش – 2 تا 3 عدد
قرص سوپ در صورت امکان – 1 عدد
نعناع و ترخان خرد کرده – 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه
گوجه فرنگی ها را پس از شستن از ماشین مخصوص پوره رد کرده صاف می نمائیم، تا پوست و زوائد آن کاملا گرفته شود . قرص سوپ را در کمی آب حل کرده یک جوش می دهیم ، که حل شود . آن را از صافی رد کرده داخل پوره گوجه فرنگی می ریزیم . بدون استفاده از قرص سوپ هم می توان این سوپ را تهیه کرد،چون به قدر کافی مطبوع و لذیذ است.
آب لیموها را گرفته داخل گوجه فرنگی می ریزیم . 2 تا 3 لیوان آب خیلی خنک در آن ریخته نمک و ترشی سوپ را اندازه می نمائیم .
نکته :سوپ گوجه فرنگی سرد نباید زیاد شل و روان باشد و نه زیاد غلیظ و سفت
ژامبون و خیار را به شکل چهار گوش کوچک بریده داخل سوپ می ریزیم .سوپ را در سوپخوری بلورین قشنگی ریخته ، کمی خیار و ژامبون وسط آن می ریزیم . نعناع و ترخان را روی آن می پاشیم . در ظرف مناسبی مقداری یخ خرد شده می ریزیم و ظرف سوپ را روی یخ قرار می دهیم . می توانیم یک عدد لیمو ترش را دو نیم کرده ، کنار ظرف بگذاریم تا هر کس سوپ را با طعم ترش تر دوست دارد از آن استفاده کند.
منبع:وبلاگ گروه آشپزی
مجله تصویر زندگی
![tasvirezendegi.ir2407.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2015/01/tasvirezendegi.ir2407.jpg)
سوپ سرد گوجه فرنگی در فصل تابستان بسیار مطبوع می باشد.
مواد لازم
برای 6 نفر
گوجه فرنگی رسیده قرمز – 2 کیلو گرم
ژامبون – 150 گرم
خیار کوچک – 2 تا 3 عدد
لیمو ترش – 2 تا 3 عدد
قرص سوپ در صورت امکان – 1 عدد
نعناع و ترخان خرد کرده – 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به قدر کافی
طرز تهیه
گوجه فرنگی ها را پس از شستن از ماشین مخصوص پوره رد کرده صاف می نمائیم، تا پوست و زوائد آن کاملا گرفته شود . قرص سوپ را در کمی آب حل کرده یک جوش می دهیم ، که حل شود . آن را از صافی رد کرده داخل پوره گوجه فرنگی می ریزیم . بدون استفاده از قرص سوپ هم می توان این سوپ را تهیه کرد،چون به قدر کافی مطبوع و لذیذ است.
آب لیموها را گرفته داخل گوجه فرنگی می ریزیم . 2 تا 3 لیوان آب خیلی خنک در آن ریخته نمک و ترشی سوپ را اندازه می نمائیم .
نکته :سوپ گوجه فرنگی سرد نباید زیاد شل و روان باشد و نه زیاد غلیظ و سفت
ژامبون و خیار را به شکل چهار گوش کوچک بریده داخل سوپ می ریزیم .سوپ را در سوپخوری بلورین قشنگی ریخته ، کمی خیار و ژامبون وسط آن می ریزیم . نعناع و ترخان را روی آن می پاشیم . در ظرف مناسبی مقداری یخ خرد شده می ریزیم و ظرف سوپ را روی یخ قرار می دهیم . می توانیم یک عدد لیمو ترش را دو نیم کرده ، کنار ظرف بگذاریم تا هر کس سوپ را با طعم ترش تر دوست دارد از آن استفاده کند.
منبع:وبلاگ گروه آشپزی
مجله تصویر زندگی