طرز تهیه سوپ گل کلم و پنیر چدار

تنهای تنها

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2014/02/08
ارسالی ها
5,564
امتیاز واکنش
7,530
امتیاز
681
محل سکونت
خطه خورشید


fo3430.jpg






مواد لازم برای سوپ گل کلم :



کره ۲ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده ۲ فنجان
کرفس خرد شدهیک و نیم فنجان
هویج خرد شده نصف فنجان
سیر له شدهیک و نیم قاشق غذاخوری
سیب زمینی (پوست کنده و ریز شده)۲ عدد
آب مرغ۶ فنجان
گل کلم خرد شده۶ فنجان
برگ بو۲ عدد
* برگ آویشن تازهیک و نیم قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه تازهیک هشتم قاشق چایخوری
پنیر چدار رنده شدهیک و نیم فنجان
سس سویا و سرکه۱ قاشق چایخوری




*
یک و نیم قاشق چایخوری برگ آویشن تازه یا ۱ قاشق چایخوری آویشن خشک



طرز تهیه سوپ گل کلم :


یک قابلمه برداشته و روی حرارت متوسط بگذارید و کره را داخل آن بریزید. بعد از اینکه کره آب شد، پیاز، کرفس و هویج را برای ۵ تا ۸ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که پیازها نرم شوند. سیر له شده را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت بدهید.



fo3431.jpg


سیب زمینی، آب مرغ، گل کلم، برگ بو، آویشن، نمک و فلفل سیاه را داخل قابلمه بریزید



fo3432.jpg


بعد از جوش آمادن زیر گاز را کم کنید تا سبزیجات به آرامی بپزند




سیب زمینی، آب مرغ، گل کلم، برگ بو، آویشن، نمک و فلفل سیاه را داخل قابلمه بریزید. حرارت را زیاد کرده تا آب مرغ جوش بیاید، بعد حرارت را کم کنید تا آرام بجوشد. درب ظرف را گذاشته و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا سبزیجات به طور کامل نرم شوند.



fo3433.jpg


مواد را در قابلمه به آرامی بپزید



fo3434.jpg

گل کلم ها را هم اضافه کنید

حالا قابلمه را از روی حرارت برداشته و برگ بوها را از آن خارج کنید. با استفاده از یک مخلوط کن یا گوشتکوب برقی، سوپ را خوب مخلوط کنید تا زمانی که به طور کامل یکدست شود.


fo3435.jpg


به آرامی پنیر چدار را اضافه کرده و به پوره کردن سوپ ادامه بدهید، تا زمانی که خوب مخلوط شوند




به آرامی پنیر چدار را اضافه کرده و در همین حین به پوره کردن سوپ ادامه بدهید، تا زمانی که خوب مخلوط شوند. در آخر سس سویا و سرکه را اضافه کنید.



fo3436.jpg


در آخر سس سویا و سرکه را به سوپ گل کلم و پنیر چدار اضافه کنید



اگر لازم است نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید. این سوپ با نان های ترد خیلی خوشمزه می شود.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا