کیک و شیرینی طرز تهیه شیرینی هلندی

  • شروع کننده موضوع Kimia.Kardan
  • بازدیدها 72
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Kimia.Kardan

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/18
ارسالی ها
2,188
امتیاز واکنش
33,580
امتیاز
916
محل سکونت
تهران
طرز تهیه شیرینی هلندی



20426282062292192051939010148238524820779.jpg


مواد لازم:
آرد .................. 250 گرم

پودر شکر.................. 100 گرم

مارگارین.................. 125 گرم

شیر تازه.................. 275 گرم

بیکینگ پودر.................. 20 گرم

وانیل .................. نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:
آرد و مارگارین را در میکسر مخلوط می کنیم تا کاملاً نرم و سفید شود.

در ظرفی دیگر بقیه ی مواد را با کمک هم زن، با هم مخلوط کرده تا مایع روان و یک دستی به دست آید.

سپس مخلوط آرد و مارگارین را در این مایع ریخته با دست مخلوط می کنیم تا کاملاً یک دست شود.

بعد آن را در قیف می ریزیم و با ماسوره ی ساده ی ریز در سینی از قبل چرب شده با فاصله قرار می دهیم.

سپس روی آن را با گردوی خرد شده تزئین کرده و در فر 180 درجه به مدت یک ربع می گذاریم.
 
  • لایک
واکنش ها: Diba

برخی موضوعات مشابه

بالا