- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
فصل نو مبارک! روز نو مبارک! در این نو شدن، به غیر از نو شدن روزگار، طبیعتا باید تغییری هم در وضعیت غذایی مان ایجاد کنیم تا بتوانیم زندگی را بهتر و بیشتر نو کنیم. در واقع یکی از لـ*ـذت های تغییر فصل و آب و هواست و بخشی دیگر به بازار آمدن خوراکی های بهاری است. بنابراین باید آستین بالا بزنیم و غذاهای بهاری را مهمان جسم و روان مان کنیم.
آشپزی با نوبرانه های بهار و خوراکی هایی که برای بهار مناسب هستند، جالب و خاص است. بنابراین باید کمی بیشتر با سبزی ها آشتی کنیم و آنها را سر سفره های مان مهمان کنیم. سبزی ها و نوبرانه های بهارکم نیستند. بعضی از آنها مانند چغاله بادام و گوجه سبز، دو منظوره بوده و به عنوان میوه و چاشنی غذا قابل استفاده هستند، پس به بهار و آشپزی بهارانه خوش آمدید.
خورش چغاله بادام
برای 4 نفر
مواد لازم
طرز تهیه
آشپزی با نوبرانه های بهار و خوراکی هایی که برای بهار مناسب هستند، جالب و خاص است. بنابراین باید کمی بیشتر با سبزی ها آشتی کنیم و آنها را سر سفره های مان مهمان کنیم. سبزی ها و نوبرانه های بهارکم نیستند. بعضی از آنها مانند چغاله بادام و گوجه سبز، دو منظوره بوده و به عنوان میوه و چاشنی غذا قابل استفاده هستند، پس به بهار و آشپزی بهارانه خوش آمدید.
خورش چغاله بادام
برای 4 نفر
مواد لازم
- گوشت خورشی: 400 گرم
پیاز: یک عدد
چغاله بادام: 300 گرم
نعناع و جعفری خرد شده: مجموعا 300 گرم
نمک، فلفل و ادویه دلخواه: به مقدار دلخواه
آب: 4 لیوان
طرز تهیه
- پیازها را با کمی ادویه و زردچوبه، بدون اضافه کردن نمک تفت بدهید.
- به این ترتیب کاملا آب گوشت کشیده می شود. بعد از این که آب گوشت کاملا کشیده شد، نعناع و جعفری خرد شده را به آن اضافه کرده و تفت بدهید تا رنگ سبزی ها تغییر کند.
- بعد از تغییر رنگ سبزی ها چغاله های پاک و شسته شده را اضافه کنید.
- کمی تفت داده و در قابلمه را به مدت 4 دقیقه بگذارید.
- سپس در قابلمه را برداشته و به آن چهار لیوان آب اضافه کنید.
- یک ساعت باید صبر کنید تا چغاله ها و گوشت کاملا بپزند.
- بعد از پختن کامل گوشت و چغاله بادام ها به خورش، نمک و آبغوره اضافه کرده و 15 دقیقه صبر کنید تا خورش طعم دار شود.
- خورش آماده است.
- می توانید به جای گوشت قرمز از هر نوع گوشت دیگری هم استفاده کنید اما روش پخت به همین شکل است.
- از همان ابتدا نباید به غذا نمک اضافه کرد چون چغاله ها سفت می شوند.
- می توانید به این خورش کمی رب هم اضافه کنید.