لوبیا پلو تبریزی

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 139
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
مواد لازم برای لوبیا پلوی تبریزی
  1. برنج 4پیمانه
  2. لوبیا چشم بلبلی 2 پیمانه؛
  3. شوید تازه 4 پیمانه؛
  4. روغن جامد 2 ق س؛
  5. دارچین یک دوم ق س؛
  6. کره 75 گرم؛
  7. زعفران دم کرده
  8. سـ*ـینه مرغ 1 عدد؛
  9. پیاز 1 عدد؛
  10. کره 1 ق س؛
  11. آب مرغ 2 پیمانه؛
  12. آب جوش
  13. نمک و ادویه
%D9%84%D9%88%D8%A8%DB%8C%D8%A7-%D9%BE%D9%84%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D8%B1%DB%8C%D8%B2%DB%8C.jpg
source.gif

طرز تهیه لوبیا پلوی تبریزی
برنج را بپزید و آبکش کنید. لوبیا را برای چند ساعت بگذارید خیس بخورد و خوب با آب بپزد. در اواخر پخت مقداری نمک به آن اضافه کرده و لوبیاها را آبکش کنید.
پیاز را با کمی کره تفت دهید. ادویه و مرغ را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
روغن را در قابلمه مورد نظر بریزید و روی حرارت قرار دهید. داغ که شد ته دیگ دلخواه را کف قابلمه بگذارید.
حالا به ترتیب و لایه لایه برنج و مواد (شویدو لوبیا) را داخل قابلمه بریزید. مقداری از برنج سفید را هم برای زعفرانی کردن و تزئین کنار بگذارید.
مخلوط آب داغ و یک پیمانه آب مرغ را دور تا دور برنج بریزید و روی شعله تند بگذارید تا دم بدهد. بعد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید کاملاً دم بکشد. در مرحله نهایی، آب مرغ را با مابقی کره ذوب شده مخلوط کنید و روی پلو بریزید.

نکات تکمیلی در مورد لوبیا پلوی تبریزی
لوبیا پلوی تبریزی جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
لوبیا پلوی تبریزی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
#نمناک
 

برخی موضوعات مشابه

بالا