- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,554
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی
مواد لازم:
برنج : 1 کیلو
لوبیا چشم بلبلی : 2 پیمانه
شوید تازه : 750 گرم
زعفران آب زده : 2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین : به دلخواه
طرز تهیه:
لوبیا چشم بلبلی را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید .
دو برابر حجم لوبیا روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن به خوردش رود.
شوید را خوب شسته و پس از خشک شدن خوب و یک دست خرد کنید .
برنج را آب کش کرده و شوید و لوبیا را لابه لای آن ریخته و دم کنید .
پس از دم کشیدن مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین روی برنج از آن استفاده کنید .
اگر دسترسی به روغن کرمانشاهی یا حیوانی دارید نصف نصف با روغن مایع مخلوط کرده حرارت داده و پس از سرو روی برنج بدهید .
این غذا را با مرغ زعفرانی یا گوشت میتوانید سرو کنید.
نکات :
از شوید خشک هم میتوانید برای تهیه این غذا استفاده کنید . حدود 50 گرم شوید خشک برای 1 کیلو برنج مناسب است . شوید خشک را یک ساعت قبل بخیسانید تا تازه شده و خاک و خرده های آن برود و هنگام دم کردن لا به لای برنج بدهید .
این غذا کمی چرب تر از سایر برنج ها سرو شود بسیار لذیذ تر خواهد بود .
میتوانید کمی دارچین هم هنگام دم کردن لابه لای برنج بدهید که عطری بسیار عالی به برنج شما میدهد .
منبع : پیمونه
مجله تصویر زندگی
مواد لازم:
برنج : 1 کیلو
لوبیا چشم بلبلی : 2 پیمانه
شوید تازه : 750 گرم
زعفران آب زده : 2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین : به دلخواه
طرز تهیه:
لوبیا چشم بلبلی را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید .
دو برابر حجم لوبیا روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن به خوردش رود.
شوید را خوب شسته و پس از خشک شدن خوب و یک دست خرد کنید .
برنج را آب کش کرده و شوید و لوبیا را لابه لای آن ریخته و دم کنید .
پس از دم کشیدن مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین روی برنج از آن استفاده کنید .
اگر دسترسی به روغن کرمانشاهی یا حیوانی دارید نصف نصف با روغن مایع مخلوط کرده حرارت داده و پس از سرو روی برنج بدهید .
این غذا را با مرغ زعفرانی یا گوشت میتوانید سرو کنید.
نکات :
از شوید خشک هم میتوانید برای تهیه این غذا استفاده کنید . حدود 50 گرم شوید خشک برای 1 کیلو برنج مناسب است . شوید خشک را یک ساعت قبل بخیسانید تا تازه شده و خاک و خرده های آن برود و هنگام دم کردن لا به لای برنج بدهید .
این غذا کمی چرب تر از سایر برنج ها سرو شود بسیار لذیذ تر خواهد بود .
میتوانید کمی دارچین هم هنگام دم کردن لابه لای برنج بدهید که عطری بسیار عالی به برنج شما میدهد .
منبع : پیمونه
مجله تصویر زندگی