با غذاهای خیابانی استانبول آشنا شوید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 692
  • پاسخ ها 3
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]به خیابان ها و کوچه ها ی استانبول رفته ایم تا ” غذاهای خیابانی ” این کشور را تجربه و برای شما همراهان همیشگی معرفی کنیم. از خوشمزه های استانبولی برایتان می گوییم، از چرب و چیلی تا شیرین و طعم دار …[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
بنابراین با ما همراه باشید ، در مهمانی که مغازه ها و دستفروش های استانبول ما را به آن دعوت کرده اند تا بهشت را برای دقایقی در دهانمان احساس کنیم …

استانبول به عنوان دروازه ی اروپا بر مشرق زمین، هر ساله میزبان گردشگران زیادی از نقاط مختلف جهان است.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1147258_615.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
این کشور علاوه بر جاذبه های فرهنگی تفریحی فراوانی که داره از نظر گردشگری غذا (Food tourism) هم شهر غنی محسوب می شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
رستوران های استانبول همراه با منوهای وسوسه انگیزش همیشه محبوب گردشگران بوده و هست.

اما اگر شما هم مثل من علاقه ای به نشستن در رستوران های مجلل و شیک ندارید و دلتان یک ماجراجویی خوشمزه می خواد، بهتر است که این فهرست رو دنبال کنید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1147259_830.jpg

غذاهای خیابانی از نظر من یک ماجراجویی خوشمزه هستند به درون فرهنگ کشور میزبان.

در ادامه، محبوبترین غذاهای خیابانی استانبول را برایتان معرفی خواهیم کرد …
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
۱) سیمیت ” Simit "

امکان ندارد که در خیابان های استانبول و کنار اسکله قدم بزنی و با مردهایی که روی سرشان یک سینی بزرگ از نان را حمل می کنند روبرو نشوی.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1147260_298.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
از کنارت می گذرند و داد می زنند ” ! Taze simit " گـه معنی اش می شود : سیمیت تازه!

و واقعا هم تازه است، او رد می شود و بوی نان سرت را می چرخاند تا بی اختیار این نان های گرد و طلایی رنگ را برای صبحانه انتخاب کنی.

به دنبال فروشنده رفته و ۱ یا ۲ لیر را بابت نان پرداخت می کنی.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1147261_724.jpg

بله، این اتفاقی است که در مواجه با این غذای خیابانی خوشمزه برای شما رخ می دهد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
صبح که باشد و کلی مکان دیدنی هم برای تماشا، نتیجه اش می شود انتخاب یک صبحانه ساده ولی دلچسب.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1147262_636.jpg

علاوه بر مردانی که میان جمعیت چرخیده و توریست های گرسنه رابه آرزوی دلشان می رسانند، فروشندگانی نیز با چرخ دستی خود در گوشه و کنار پیاده رو ها ایستاده اند تا مردم سراغشان بروند.

اولین گاز را که بزنی، تردی نان و طعم کنجد را حس خواهی کرد و بعد از آن طعم دلچسب شیره ای را که قبل از در تنور گذاشتنش بر روی آن مالیده اند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیمیت را هم می توان به تنهایی میل کرد هم با پنیر، گوجه، گردو و زیتون سیاه.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1147263_938.jpg

در واقع انتخاب با شماست که می خواهید صبحانه خود را ساده میل کنید یا کمی مفصل تر.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در کنار سیمیت چای داغ نیز می چسبد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
می توانی کنار اسکله نشسته ، آن را نوش جان کنی و ‌کمی هم برای مرغ های دریایی کنار بگذاری.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]

۲) بورِک " Börek "
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
” بورِک " نیز، صبحانه خوشمزه دیگری است که در لیست ما قرار گرفته.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
میان ورقه های نازک خمیر یوفکا را با مخلفات پر می کنند و می شود بورک.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1147264_448.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
انواع مختلفی دارد، که نوع سالم و و مقوی آن با پنیر و سبزیجات یا سیب زمینی و اسفناج درست می شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
کمی خوشمزه و هیجان انگیزترش را هم اگر دلتان بخواهد، می توانید با کالباس، گوجه، زیتون یا فلفل، گوشت چرخ‌کرده یا گوشت مرغ آن را سفارش دهید.
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1147265_238.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
راستی، می گویند در اطراف میدان تکسیم می توانید بهترین بورک را امتحان کنید.

بنابراین صبح اگر سمت میدان بودید تردید نکرده و خود را به یک بورک خوشمزه دعوت کنید
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1147266_170.jpg

1147267_926.jpg
[/BCOLOR]​
 
  • پیشنهادات
  • Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    ۳) بالیک اِکمِک ” Balik-ekmek ”

    سمت سواحل ” کاراکوی " (Karakoy) و ” امینونو " (Eminonu) اگر باشید، مطمئنا بوی ماهی کبابی شما را به سمت آب می کشاند، جایی که قایق های قvlc رنگ و تزئین شده با چراغ های کوچک و بزرگ، غرق دود شده اند.

    ماهی تازه را بر روی آتش کبابی کرده اند و بویی راه انداخته اند که بیا و ببین …

    1147268_613.jpg

    نزدیک تر که می شوی نیز صدایشان را می شنوی که می گویند : " بالیک اِکمِک "

    آن ها ساندویچ ماهی را برایت آماده کرده اند که تا به حال در زندگی ات امتحان نکرده ای !

    1147269_737.jpg

    طعم ماهی را کنار لیمو تازه و نعنا بگذار تا کمی دهانت آب افتاده و چمدانت را ببندی و راهی استانبول شوی.

    حتی می توانی پیاز و فلفل تند یا کاهو را هم به ساندویچ خودتان اضافه کنید.

    1147270_422.jpg

    فراموش نکنید که نوشیدنی ” Şalgam suyu " را به این خوشمزه ی دریایی اضافه کنید.

    همان طور که از اسمش می توان حدس زد، این نوشیدنی آب شلغم است که البته ادویه هایی مانند فلفل نیز به آن اضافه شده است.

    1147271_745.jpg


    کافیست کمی ترکی یا انگلیسی بلد باشی تا در شلوغی های نزدیک قایق ، ساندویچ باب میل ات را سفارش دهی و طعم دریا را به روش استانبولی بچشی
    1147272_672.jpg


    ۴) لاه ماجون ” Lahmacun "

    می گویند ” لاه ماجون خلیل " (Halil Lahmacun) و ” بُرسام تاش فیرین ” (Borsam Tas Firin) در محله‌ی کادی کوی (Kadikoy ) و ” فیستیک کباب " (Fistik Kebab) در محله‌ی آرناووت کوی (Arnavut Koy) بهترین ” لاه ماجون ” را در ترکیه سرو می کند.

    ” لاه ماجون "، یکی از وسوسه انگیزترین غذاهای ترکیه است.

    1147273_460.jpg

    تصور کنید، بر روی خمیری برشته و نازک، گوشت چرخ شده ای با طعم بی نظیر، همراه با پیاز، کوجه فرنگی و جعفری قرار بگیرد.

    نتیجه اش می شود شاهکاری که از تنور بیرون آمده و همراه با دوغ برایتان سر میز آورده شود.

    1147274_552.jpg

    نان را باز گذاشته اند، تا شما به انتخاب خودتان سبزی تازه ، گوجه و یا پیاز را به آن اضافه ، لقمه کرده و نوش جان کنید.

    بعضی لاه ماجون را پیتزای ترکی می دانند ، بنابراین اگر همیشه پیتزا را با نوشابه خورده اید این بار باید آن را با دوغ میل کنید.

    1147275_469.jpg

    در هر کدام از محله های استانبول که باشی می توانی لاه معجون را پیدا کنی. هرکدام هم ، آن را با کمی تفاوت طبخ می کنند.

    البته اگر بهترین آن را که در تنورهای سنگی پخته شده است بخواهی، باید به همان رستوران های معروفی که گفتیم بروید.
    1147276_525.jpg



    ۵) دوروم ” Dürüm "

    خوشمزه بعدی ما ساندویجی از مرغ یا گوشت کبابی است که دل توریست ها را بـرده.

    آنقدر طرفدار دارد که هم در کوچه و خیابان آن را سرو می کنند هم در رستوران های معروف شهر.

    1147280_840.jpg

    دوروم ، غذایی کاملا ساده است ولی آنچنان دلربایی می کند که فقط دلت می خواهد هر چه سریع تر روی آن سس ریخته و نهایتا با سه، چهار گاز آن را تمام کنی.

    مرغ و گوشت تکه تکه با سبزیجات را می گذارند درون نانی نازک و خوش طعم و به همین راحتی با روح و روان توریست های گرسنه بازی میکند.
    1147281_562.jpg


    باید باور کنیم که آشپزهایی ترکی هم خوب کارشان را بلدند !
    1147282_973.jpg


    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147283_543.jpg
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    6)‌ تانتونی ” Tantuni "
    شبیه به خوشمزه قبلی ما یعنی دوروم است ، با این تفاوت که داخلش را فقط با بیف پر می کنند، آن هم چه بیفی! دهن سوز !!!​
    بله این غذا باید آنقدر تند باشد تا اشک از چشمانتان سرازیر شود و لیوان لیوان با آن دوغ میل کنید.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147284_484.jpg

    اهالی ” شهر مرسین " که ما این غذای خوشمزه را مدیون آن ها هستیم می گویند که : " تانتونی اصل است که تند درست شده باشد. "​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    برای تجربه تانتونی دهن سوز اصل می توانید به ” Emine Ana Sofrası " در خیابان ” بیلورکو " میدان تکسیم بروید.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147285_812.jpg


    1147286_867.jpg


    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    ۷) میدیه دولما ” Midye dolma "
    شاید بساری صدف را غذایی لوکس بدانند، اما در ترکیه، صدف میان وعده ای دلچسب است که در خیابان های میدان تکسیم سرو می شود تا توریست ها سر از پا نشناخته خودشان را به چرخی ها و دکه هایی برسانند که فریاد می زنند ” میدیه دولما " !​
    تا به خودتان بیایید می بییند که ظرفی پر از صدف شکم پر را در دست دارید و فروشنده برایتان آب لیمو ترش بر روی آن می چکاند.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147287_494.jpg

    بهشت را می توان اینجا در دل این صدف ها که با برنج تند پر شده اند، پیدا کرد.​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    طعم صدف و برنج را که در دهانت حس کنی تازه می فهمی که هر چند که کمی گران اند، اما ارزش پرداخت چند لیر بیشتر را دارند.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147288_859.jpg

    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147289_813.jpg
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    ۸) کوکورِچ ” Kokoreç "
    کوکورِچ ، از آن غذاهایی است که قبل از پخته شدن نباید آن را دید!​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    اما بعد از اینکه خوب کبابی شد باید آن را بدون معطلی میل کرد!​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147291_462.jpg

    بگذارید قبل از اینکه سر اصل مطلب برویم برایتان از طعم لذیذ و روغن خوشمزه این کباب بگوییم.​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    هرچند که بسیاری از خوردن این غذا طفره می روند اما شما بگذارید تا، همسفرانتان آن را امتحان کنند و بعد شما تن به خوردن آن بدهید.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147292_596.jpg
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    اگر آن ها بپسندند، شما هم می توانید حداقل طعم یک لقمه از آن را تحمل کنید.​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    گوشت گوسفند را دور سیخ قرار می دهند و با روده ی گوسفند یا بز آن را می پیچانند. البته، قسمت های داخلی گوشت را هم قبلا با لیمو ادویه طعم دار کرده اند.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147293_356.jpg

    در آخر انتخاب با شماست که این غذا را امتحان کنید یا نه !​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    اما اگر به خوردن آن راضی شدید، به غذاخوری‌های زنجیره‌ای ” Şampiyon Kokoreç " در خیابان ” Hüseyinağa Mahallesi " بروید تا حداقل خیالتان از رعایت شدن نکات بهداشتی هنگام طبخ راحت باشد.​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    ۹) کومپیر ” Kumpir "​
    در منطقه ” اورتاکوی " استانبول اگر قدم بزنید، دست بیشتر افراد، سیب زمینی شکم پری را خواهید دید که بی نهایت وسوسه انگیز است، پر از مخلفات، با سس سفید و قرمز …​
    در اینجور مواقع، بهترین کار این است که یکی از مغازه ها را پیدا کرده و سیب زمینی خودتان را سفارش دهید.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147297_239.jpg

    سیب زمینی های داغ آماده اند تا از وسط به دو نیم تقسیم شده و شما محتویات داخل آن را انتخاب کنید.​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    پنیر کاشار، سوسیس، ذرت، سالاد مایونز، نخود فرنگی و هویج و … جلوی فروشنده قرار دارد و کافیست تا با دست اشاره کرده و غذای خوشمزه خودتان را تحویل بگیرید.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147298_798.jpg

    البته سعی کنید که هیجان زده نشوید و به قیمت ها هم نگاهی بیاندازید تا از خوردن سیب زمینی آب پز پشیمان نشوید.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147299_823.jpg
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    ۱۰) تاووک پیلاو ” Tavuk Pilav "
    ” تاووک پیلاو ” یا مرغ و برنج ، یک غذای خیابانی است، برای افرادی که تا برنج نخورند با سیب زمینی یا یک ساندویج کوچک سیر نمی شوند.​
    حالا اگر هـ*ـوس برنج و مرغ کرده باشید کافیست تا به دنبال چرخی های بگردید که محفظه ای شیشه ای را با برنج، مرغ و نخود پخته شده پر کرده اند.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147309_455.jpg

    این غذا آماده و داغ منتظر شما است تا آن را میل کرده و انرژی لازم برای ادامه استانبول گردی را بدست آورید.​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    اما اگر به دنبال بهترین تاووک پیلاو هستید، به شما فروشندگان ” اون کاپانی " ، روبروی بازار ” مانیفاتورچیلار " (Manifaturacılar Çarşısı) را پیشنهاد می کنیم.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147310_869.jpg

    1147311_366.jpg
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
     

    Diba

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2015/04/15
    ارسالی ها
    86,552
    امتیاز واکنش
    46,640
    امتیاز
    1,242
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    ۱۱) کباب ترکی ” Doner kebab "
    به انتهای لیست نزدیک شده ایم و حالا وقت آن رسیده تا از ” کباب دونر " یا همان ” کباب ترکی " برایتان داستان هیجان انگیز تعریف کنیم.​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    به محض اینکه بوی گوشت و مرغ کبابی را که بر روی جوجه گردان های عمودی در حال پخت است حس کنید، انتخاب اول و آخرتان می شود کباب ترکی !​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147329_208.jpg


    معمولا از گوشت بره استفاده می کنند، گاهی هم گوشت گاو و مرغ.
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    روغن از جوجه گردان ها می ریزد و آتش هر از چند گاهی شعله می گیرد تا روی گوشت را برشته کند.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147330_710.jpg


    آشپز هم کارد تیزش را دور این شاهکار خوشمزه می گرداند تا گوشت را برایت ورقه ورقه جدا کند.

    کنارش هم فلفل، گوجه پیاز و … قرار می دهند با نان لواش، پیتا یا باگت.​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    این غذا هیچ احتیاجی به تبلیغ و یا زیاده گویی ندارد، خودش رنگ و روغنی دارد که حق مطلب را ادا کرده و دل شما را می برد.​
    تنها پیشنهاد ما به شمات این است که حتما آن را یکبار هم در استانبول آن را امتحان کنید.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147331_456.jpg

    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    ۱۲)‌ کنوفه ” künefe "
    حالا نوبت به دسر رسیده است ، دسری خوشمزه با طعم شیرین شیره و پنیر که ترکیب هنرمندانه آن ها با هم، لذتی وصف نشدنی را برایت به همراه دارد.​
    رشته های کاداییف روی دسر قرار گرفته و در اثر حرارت برشته می شوند، در حالی که داخل دسر از پنیر موزارلا پر شده است.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147333_953.jpg


    روی آن را هم با پسته یا گردو تزئین می کنند تا به هیچ عنوان نتوانی به این دسر خوش رنگ نه بگویی.
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    این دسر داغ با نوعی بستنی ترکی که با شیر بز درست شده نیز سرو می شود.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147334_579.jpg
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    اما، اگر می خواهید رژیم غذایی خود را حتی در سفر هم رعایت کنید، خیالتان را راحت می کنیم که این دسر به تنهایی و با چای هم بی نهایت خوشمزه است.​
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    هرچند که این دسر غذای خیابانی نیست، اما از غذاخوری های ساده تا رستوران های شیک در منطقه آسیایی استانبول، آن را سرو می کنند.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147335_626.jpg
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    البته در کشورهای، لبنان، اردن، سوریه، فلسطین و مصر و هم می توانید سراغ کنوفه را که در زبان عربی ” کنافه " نامیده می شود را بگیرید.​
    [/BCOLOR]​
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    [/BCOLOR]
    [BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
    1147336_427.jpg
    [/BCOLOR]
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا