- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
ترکیه کشوری است در چند دهه ی گذشته توانسته به یکی از ابر قدرت ها در زمینه ی گردشگری آسیا تبدیل شود به همین دلیل همه ساله میلیون ها گردشگر راهی این سرزمین می شوند، هر گردشگر سلیقه ی مخصوص به خود را دارد و با هدف خاصی این کشور را برای سفر انتخاب می کند اما مهم تریم گذینه ای که بین تمامی توریست ها مشترک است چشیدن غذا و خوراکی های سرزمین مقصد است.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در ترکیه فرهنگ غذایی خاصی وجود دارد و برخی غذاها در این کشور از محبوبیت بیشتری برخوردارند و طرفداران پر و پا قرصی دارند مثل انواع کباب های منحصر به فرد که با نام کباب ترکی به شهرت جهانی رسیده اند که کارناوال چندی پیش به ترکیه سفر کرد و اختصاصا به تجربه ی طعم دلپذیر کباب های ترکی پرداخت که تجربیاتش در این زمینه را می توانید از طریق این لینک مشاهده نمایید.
امروز هم می خواهیم شما عزیزان را کمی بیشتر با غذاهای محبوب در ترکیه آشنا کنیم و ببینیم که چه غذاهای محبوب دیگری علاوه بر کباب های خوشمزه در ترکیه بیشتر مصرف می شوند، در ترکیه انواع پیش غذاها، خوراکی های خیابانی و دسر بین المللی سرو می شود اما گردشگران حتما ترجیح می دهند هنگام سفر به کشوری دیگر حتما غذاهای محلی مقصد را هم امتحان کنند.
فرهنگ غذایی ترکیه
ویژگی های فرهنگی امپراطوری عثمانی تاثیر شگرفی را در غذاهای ترکیه گذاشته است و این مسئله در کنار قدرت صنعت گردشگری این کشور، باعث شده تا نام غذاهای ترکیه به عنوان یکی از برجسته ترین و اشتها آورترین غذاهای جهان مطرح شوند. میراث غذایی عثمانی در نتیجه ترکیب انواع شیوه های پخت و پز و موادد اولیه ی غذاها در آسیای مرکزی، قفقاز، خاورمیانه، مدیترانه و بالکان به وجود آمده و ساختاری چند فرهنگی دارد.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
به دلیل استفاده ی زیاد از سبزیجات و ماهی تازه و روغن زیتون غذاهای این کشور از غذاهای غنی جهان نیز به حساب می آیند. مواد پر کاربرد در آشپزی ترکیه گوشت، سبزیجات و حبوبات را شامل می شوند و به دلیل استفاده از غذاهای آبکی و خورش مصرف نان نیز در این کشور بالا است.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]به دلیل استفاده ی زیاد از سبزیجات و ماهی تازه و روغن زیتون غذاهای این کشور از غذاهای غنی جهان نیز به حساب می آیند. مواد پر کاربرد در آشپزی ترکیه گوشت، سبزیجات و حبوبات را شامل می شوند و به دلیل استفاده از غذاهای آبکی و خورش مصرف نان نیز در این کشور بالا است.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
صبحانه، بخش مهمی از وعده های غذایی برای ساکنان ترکیه می باشد و موادی سالم،مغذی و خوشمزه را شامل می شود که در نقاط مختلف به شکل های متفاوتی سرو می گردد. سبزیجات، گوجه فرنگی ، خیار و فلفل از جمله موادی هستند که در صبحانه به همراه پنیر، تخم مرغ، زیتون، عسل، خامه وشیر خورده می شود. نان های محلی هر منطقه ، نان ذرت و نان حلقه ای یکی از اجزای اصلی این وعده ی غذایی به شمار می روند. در روز های یکشنبه صبحانه مفصل تر تهیه می گردد و بهانه ای برای دورهمی های اجتماعی را ایجاد می کند .
کباب ها جایگاه خاصی در فرهنگ غذایی ترکیه دارند و با روش های متفاوتی طبخ می شوند در کنار این کباب ها بسته به مواد تشکیل دهنده و شیوه ی پخت، برنج، برنج بلغور و سبزی نیز سرو می گردد.
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1 ) کوفته
یکی از غذاهای پرطرفدار در ترکیه کوفته است که انواع و اقسام گوناگونی دارد، اما کوفته ی مهم ترکیه آن است که با گوشت چرخ کرده ی گوسفند یا گوساله درست می شود، این غذا در ایران هم پخته می شود و از خوراک های محبوب در کشورمان هم هست.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
کوفته گوشت چرخ کرده به شکل گلوله گلوله در می آید و در مرکز آن آلوی ترش یا زرشک قرار می گیرد و سپس پخته می شود، کوفته خوراکی آب دار است و همراه آن سالاد یا ماست ساده سرو می شود.
از بهترین کوفته های ترکیه می توان به کوفته برنجی و کوفته ی سرخ شده ( بدون آب ) اشاره نمود.
[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
اما به دلیل اختلاف ادویه جاتی که در ترکیه برای پخت کوفته استفاده می شود پیشنهاد می کنیم طعم لذیذ کوفته در این کشور را از دست ندهید.
[/BCOLOR]