با مدل‌های مختلف سیب زمینی سرخ کرده آشنا شوید

  • شروع کننده موضوع Behtina
  • بازدیدها 173
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Behtina

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/11/08
ارسالی ها
22,523
امتیاز واکنش
65,135
امتیاز
1,290
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]وبسایت روزیاتو - فروغ بیداری: سیب زمینی سرخ کرده یکی از لذیذترین اسنک هایی محسوب می شود که در طول تاریخ وجود داشته و همیشه هم مورد توجه مردم بوده است. این اسنک های ترد و برشته وقتی با نمک در روغن زیاد سرخ می شوند، به قدری عالی به نظر خواهند رسید که می توان به جای غذای اصلی فقط آنها را میل کرده و لـ*ـذت هم برد.

اما در کنار مدل های ساده و کلاسیکی که سیب زمینی را سرخ می کنند، گونه های دیگری نیز وجود دارد که شاید بد نباشد با آنها آشنا شوید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده درشت

1066325_630.jpg

برای تهیه این مدل، سیب زمینی ها را به صورت کاملا درشت و ضخیم خلال کرده و سپس سرخ می کنند. این سیب زمینی ها بیشتر شبیه مدل پخته شده هستند تا سرخ شده و ترد و کرانچی بودن سیب زمینی های خلال ریز را هم ندارند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده دالبری

1066326_490.jpg

این سیب زمینی ها فقط ظاهر زیبایی داشته و با سیب زمینی سرخ کرده معمولی فرقی ندارند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده با پنیر چیلی

1066327_435.jpg

اگر هـ*ـوس اسنک تند و آتشین کرده باشید، یکی از بهترین گزینه ها، سیب زمینی سرخ کرده با سس چیلی و پنیر است که ترکیب بسیار خوبی به شمار می رود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده در کنار استیک

1066328_420.jpg

این سیب زمینی ها چندان ترد نیستند و وقتی با آب استیک مخلوط می شوند، طعم تازه ای به خود می گیرند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
پوتین

1066329_983.jpg

نوعی سیب زمینی سرخ کرده است که اهالی کبک در کانادا آن را درست می کنند به این صورت که روی سیب زمینی ها، پنیر و آب گوشت ریخته شده و سرو می کنند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نوارهای باریک سیب زمینی

1066330_987.jpg

سیب زمینی های Shoestring که به صورت نوارهای بسیار باریک و بلند برش داده شده و در روغن سرخ می شوند یکی دیگر از اسنک هایی است که با سیب زمینی تهیه می شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده معمولی

1066331_615.jpg

خلال های باریک و نمکین که همه مردم به آن علاقه ویژه ای دارند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1066332_854.jpg

خلال های ترد و کریسپی که با دیپ و سس مایونز و اغلب درون قیف های کاغذی سرو می شود.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
خلال های سرخ شده قارچ ترافل (دنبلان)

1066333_557.jpg

برای خوش طعم کردن این خلال های خوشمزه از نمک و سیر استفاده می کنند.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی شیرین سرخ کرده

1066334_955.jpg

سیب زمینی شیرین به رنگ نارنجی است و وقتی با نمک سرخ می شود طعم جالبی به خود می گیرد و بسیار سالم تر از سیب زمینی معمولی نیز هست.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده وافلی

1066335_387.jpg

با رنده های مخصوص، سیب زمینی را به شکل وافل برش داه و آن را با نمک در روغن زیاد سرخ می کنند. عریض بودن سطح این اسنک کمک می کند تا سس بیشتری روی آن ریخته و از طعمش بیشتر لـ*ـذت ببرید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده فنری

1066336_111.jpg

با استفاده از ابزار ویژه، سیب زمینی را به صورت فنری برش داده و آن را سرخ می کنند.
[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا