- عضویت
- 2015/11/08
- ارسالی ها
- 22,523
- امتیاز واکنش
- 65,135
- امتیاز
- 1,290
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]وبسایت روزیاتو - فروغ بیداری: سیب زمینی سرخ کرده یکی از لذیذترین اسنک هایی محسوب می شود که در طول تاریخ وجود داشته و همیشه هم مورد توجه مردم بوده است. این اسنک های ترد و برشته وقتی با نمک در روغن زیاد سرخ می شوند، به قدری عالی به نظر خواهند رسید که می توان به جای غذای اصلی فقط آنها را میل کرده و لـ*ـذت هم برد.
اما در کنار مدل های ساده و کلاسیکی که سیب زمینی را سرخ می کنند، گونه های دیگری نیز وجود دارد که شاید بد نباشد با آنها آشنا شوید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده درشت
برای تهیه این مدل، سیب زمینی ها را به صورت کاملا درشت و ضخیم خلال کرده و سپس سرخ می کنند. این سیب زمینی ها بیشتر شبیه مدل پخته شده هستند تا سرخ شده و ترد و کرانچی بودن سیب زمینی های خلال ریز را هم ندارند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده دالبری
این سیب زمینی ها فقط ظاهر زیبایی داشته و با سیب زمینی سرخ کرده معمولی فرقی ندارند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده با پنیر چیلی
اگر هـ*ـوس اسنک تند و آتشین کرده باشید، یکی از بهترین گزینه ها، سیب زمینی سرخ کرده با سس چیلی و پنیر است که ترکیب بسیار خوبی به شمار می رود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده در کنار استیک
این سیب زمینی ها چندان ترد نیستند و وقتی با آب استیک مخلوط می شوند، طعم تازه ای به خود می گیرند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
پوتین
نوعی سیب زمینی سرخ کرده است که اهالی کبک در کانادا آن را درست می کنند به این صورت که روی سیب زمینی ها، پنیر و آب گوشت ریخته شده و سرو می کنند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نوارهای باریک سیب زمینی
سیب زمینی های Shoestring که به صورت نوارهای بسیار باریک و بلند برش داده شده و در روغن سرخ می شوند یکی دیگر از اسنک هایی است که با سیب زمینی تهیه می شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده معمولی
خلال های باریک و نمکین که همه مردم به آن علاقه ویژه ای دارند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
خلال های ترد و کریسپی که با دیپ و سس مایونز و اغلب درون قیف های کاغذی سرو می شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
خلال های سرخ شده قارچ ترافل (دنبلان)
برای خوش طعم کردن این خلال های خوشمزه از نمک و سیر استفاده می کنند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی شیرین سرخ کرده
سیب زمینی شیرین به رنگ نارنجی است و وقتی با نمک سرخ می شود طعم جالبی به خود می گیرد و بسیار سالم تر از سیب زمینی معمولی نیز هست.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده وافلی
با رنده های مخصوص، سیب زمینی را به شکل وافل برش داه و آن را با نمک در روغن زیاد سرخ می کنند. عریض بودن سطح این اسنک کمک می کند تا سس بیشتری روی آن ریخته و از طعمش بیشتر لـ*ـذت ببرید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده فنری
با استفاده از ابزار ویژه، سیب زمینی را به صورت فنری برش داده و آن را سرخ می کنند.[/BCOLOR]
اما در کنار مدل های ساده و کلاسیکی که سیب زمینی را سرخ می کنند، گونه های دیگری نیز وجود دارد که شاید بد نباشد با آنها آشنا شوید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده درشت
برای تهیه این مدل، سیب زمینی ها را به صورت کاملا درشت و ضخیم خلال کرده و سپس سرخ می کنند. این سیب زمینی ها بیشتر شبیه مدل پخته شده هستند تا سرخ شده و ترد و کرانچی بودن سیب زمینی های خلال ریز را هم ندارند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده دالبری
این سیب زمینی ها فقط ظاهر زیبایی داشته و با سیب زمینی سرخ کرده معمولی فرقی ندارند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده با پنیر چیلی
اگر هـ*ـوس اسنک تند و آتشین کرده باشید، یکی از بهترین گزینه ها، سیب زمینی سرخ کرده با سس چیلی و پنیر است که ترکیب بسیار خوبی به شمار می رود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده در کنار استیک
این سیب زمینی ها چندان ترد نیستند و وقتی با آب استیک مخلوط می شوند، طعم تازه ای به خود می گیرند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
پوتین
نوعی سیب زمینی سرخ کرده است که اهالی کبک در کانادا آن را درست می کنند به این صورت که روی سیب زمینی ها، پنیر و آب گوشت ریخته شده و سرو می کنند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نوارهای باریک سیب زمینی
سیب زمینی های Shoestring که به صورت نوارهای بسیار باریک و بلند برش داده شده و در روغن سرخ می شوند یکی دیگر از اسنک هایی است که با سیب زمینی تهیه می شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده معمولی
خلال های باریک و نمکین که همه مردم به آن علاقه ویژه ای دارند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده بلژیکی
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
خلال های ترد و کریسپی که با دیپ و سس مایونز و اغلب درون قیف های کاغذی سرو می شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
خلال های سرخ شده قارچ ترافل (دنبلان)
برای خوش طعم کردن این خلال های خوشمزه از نمک و سیر استفاده می کنند.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی شیرین سرخ کرده
سیب زمینی شیرین به رنگ نارنجی است و وقتی با نمک سرخ می شود طعم جالبی به خود می گیرد و بسیار سالم تر از سیب زمینی معمولی نیز هست.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده وافلی
با رنده های مخصوص، سیب زمینی را به شکل وافل برش داه و آن را با نمک در روغن زیاد سرخ می کنند. عریض بودن سطح این اسنک کمک می کند تا سس بیشتری روی آن ریخته و از طعمش بیشتر لـ*ـذت ببرید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سیب زمینی سرخ کرده فنری
با استفاده از ابزار ویژه، سیب زمینی را به صورت فنری برش داده و آن را سرخ می کنند.[/BCOLOR]