مرغ لیمویی وبشقاب سبزیجات برای نوروز

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 122
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
ABC-Recovered-Recovered(2).jpg


مدآنلاین: در نوروز و دید وبازدیدها گاهی پیش می‌آید که ما برای بیشترکنارهم بودن به آشپزخانه می‌رویم برای درست کردن ناهار یا شام .خب معلوم است که دوست داریم غذایی آماده کنیم که سریع‌تر آماده شود و بیشتردر کنارمیهمان‌های‌ عزیزمان باشیم .
ما به شما می‌گوییم که چکار کنید:مرغ لیمویی را کناربشقاب سبزیجات درکمترین زمان ممکن برای میهمان‌های‌تان سر سفره ببرید . با مدآنلاین همراه باشید.

1(1).jpg


مواد لازم برای مرغ لیمویی
- تکه‌های مرغ ۱/۵ تا ۲ کیلوگرم (به اندازه)
(بهتراست تکه‌های مرغ ران یا بال مرغ باشد)
-خلال پوست لیمو ۴ قاشق چای‌خوری
-عصاره لیموترش یک سوم فنجان
- سیرله شده۲ حبه
- آویشن تازه خرد شده (یا دو قاشق چای‌خوری آویشن خشک)۲ قاشق غذاخوری
- رزماری تازه خرد شده (یا نصف قاشق چای‌خوری رزماری خشک)۲ قاشق چا‌ی‌خوری
- نمک۱ قاشق چای‌خوری
- فلفل سیاه۱ قاشق چای‌خوری
- کره ذوب شده۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه۱ قاشق چای‌خوری
- تکه‌های لیمو برای تزئین

2(1).jpg


طرز تهیه
آب لیمو، خلال پوست لیمو، آویشن، رزماری، نمک و فلفل را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید.
با یک چاقوی تیز برش‌های ۱/۵ سانتیمتری داخل مرغ‌ها ایجاد کنید تا مایعی که در مرحله اول تهیه کرده‌ایم به خوبی درآن نفوذ کند.
تکه‌های مرغ را کاسه ریخته وخوب بچرخانید. بعد کاسه را برای یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید.
روی مرغ‌ها برشی ایجاد کنید و آن‌ها را داخل سسی که آماده کرده‌اید دوساعت در یخچال قرار بدهید..
فررا با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. مرغ‌ها را از داخل مایع بیرون آورده ودریک ردیف داخل سینی فر بچینید، طوری که قسمت پوست آن به سمت بالا باشد. مایع را نگه دارید. با استفاده از یک برس مخصوص آشپزی، کره را روی تکه‌های مرغ بمالید.
مرغ‌ها را درون سینی فر قرار بدهید و با برس کره آب شده روی آن بزنید.

3.(1).jpg


به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه مرغ‌ها را داخل فر گذاشته تا پوست آنها قهوه‌ای رنگ شده و عصاره‌اش خارج شود. درمیانه این زمان یعنی ۲۰ دقیقه بعد از پخت مقدار ازمایعی که درمرحله اول آماده کرده و مرغ را درآن خواباندیم را به آرامی روی هرتکه مرغ بریزید و درب فر را بسته تا پخت ادامه پیدا کند.
با توجه به سایز سـ*ـینه مرغی که استفاده می‌کنید، باید بدانید که آنها قبل از ران مرغ می‌پزند، پس اگرترکیبی ازتکه‌های مرغ را استفاده می‌کنید، به خاطرداشته باشید که سـ*ـینه مرغ را قبل از تکه‌های دیگراز فر خارج کنید.

4.(1).jpg


بعد از اینکه مرغ‌ها را ازفر بیرون آوردید، یک فویل روی آن قرار داده و ده دقیقه صبر کنید.
بعد عصاره خارج شده از آنها را داخل ظرف سرو ریخته و مرغ‌ها را روی آنها قرار دهید.
این غذا را می‌توانید کنار برنج، پوره سیب زمینی یا پاستا هم سرو کنید.

طرز تهیه بشقاب سبزیجات

برای تهیه بشقاب سبزیجات، سبزیجات را تا حدی که ترد و طلائی شوند باید سرخ کنید.
عسل یک چهارم فنجان
سس سویا یک چهارم فنجان
سس سیر و چیلی ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
آرد همه کاره ۱ فنجان
آرد ذرت۱ فنجان
نمک۱ قاشق چای‌خوری
۱۱/۴ فنجان آب سرد
روغن سبزیجات۲ فنجان
فلفل دلمه قرمز (به نوارهای نازک خرد شود)۱ عدد
کلم بروکلی خرد شده ۱ عدد
پیازچه (به صورت مورب خرد شود)۳ عدد

5.(1).jpg


طرز تهیه:

فررا با حرارت ۲۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک بشقاب بزرگ برداشته و روی آن دستمال کاغذی گذاشته و کنار بگذارید. لبه سینی فر را با فویل بپوشانید.
در یک کاسه کوچک، عسل، سس سویا، سس سیر و چیلی را با هم مخلوط کرده و کناربگذارید.
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ را با همزن یا چنگال خوب هم زده و بعد آرد، آرد ذرت، نمک و آب سرد را به آن اضافه کنید.
یک ماهیتابه برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. فلفل دلمه و بروکلی را داخل خمیری که در مرحله قبل آماده کردیم طبخ کنید. ۳ تا ۴ دقیقه صبر کنید تا آنها ترد و طلایی رنگ شوند.
خوراک شما آماده سرو است.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا