- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,551
- امتیاز
- 898
- سن
- 26
اقامتگاهها
هتلهای پاسارگاد، پلاس و هتل آپارتمان یاس، هتل خور گناوه، هتل دلوار، هتل سعدی، هتل ماهان، هتل مهمانسرای صدرا، مهمانپذیرهای توحید، حافظ، پارس، آسمان و استقلال در کنار خانههای محلی و مجتمعهای اقامتی با غذاهای متنوع، نوشیدنیها و شیرینیهای محلی از مسافران استان بوشهر پذیرایی میکنند.
در کنار این هتلها، اقامتگاههای بومگردی هیرون و کهباد در شهر بوشهر، با فضاهایی محلی و بومی، پذیرای مسافران و گردشگران این استان هستند.
غذاهای محلی بوشهر
خوشمزهترین غذاهای دریایی ایران را میتوانید در بوشهر بچشید. بوشهریها مهارت ویژهای در طعمدار کردن و از بین بردن بوی ناخوشایند غذاهای دریایی دارند. ماهی و میگو از ترکیبات اصلی و فلفل قرمز و تمر هندی از اصلیترین طعمدهندههای بیشتر غذاهای بوشهری است.
قیمهی بوشهری، دمپخت ماهی، قلیه میگو و قلیه ماهی، تهانداز ماهی، للک، یتیمک و دالعدس بوشهری تنها برخی از غذاهای خوشمزهای که میتوانید در سفر به استان آنها را امتحان کنید. دسرها و شیرینیهایی مثل مسقطی، حلوای خرما، رنگینک و لگیمات هم خوراکیهایی هستند که چشیدن آنها به گردشگران این استان پیشنهاد میشود.
هتلهای پاسارگاد، پلاس و هتل آپارتمان یاس، هتل خور گناوه، هتل دلوار، هتل سعدی، هتل ماهان، هتل مهمانسرای صدرا، مهمانپذیرهای توحید، حافظ، پارس، آسمان و استقلال در کنار خانههای محلی و مجتمعهای اقامتی با غذاهای متنوع، نوشیدنیها و شیرینیهای محلی از مسافران استان بوشهر پذیرایی میکنند.
در کنار این هتلها، اقامتگاههای بومگردی هیرون و کهباد در شهر بوشهر، با فضاهایی محلی و بومی، پذیرای مسافران و گردشگران این استان هستند.
غذاهای محلی بوشهر
خوشمزهترین غذاهای دریایی ایران را میتوانید در بوشهر بچشید. بوشهریها مهارت ویژهای در طعمدار کردن و از بین بردن بوی ناخوشایند غذاهای دریایی دارند. ماهی و میگو از ترکیبات اصلی و فلفل قرمز و تمر هندی از اصلیترین طعمدهندههای بیشتر غذاهای بوشهری است.
قیمهی بوشهری، دمپخت ماهی، قلیه میگو و قلیه ماهی، تهانداز ماهی، للک، یتیمک و دالعدس بوشهری تنها برخی از غذاهای خوشمزهای که میتوانید در سفر به استان آنها را امتحان کنید. دسرها و شیرینیهایی مثل مسقطی، حلوای خرما، رنگینک و لگیمات هم خوراکیهایی هستند که چشیدن آنها به گردشگران این استان پیشنهاد میشود.