همبرگر با سس لبو

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 273
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
081516748391214102a.jpg


مواد لازم:

  • گوشت گوساله کمچرب: 200گرم
  • ریحان: یک قاشق سوپخوری سرپر، خرد شده
  • مرزه خشک شده: یک پنس
  • روغن زیتون: به میزان لازم
  • سس مایونز: یک قاشق چایخوری
  • ماست خامهای سفت: یکدوم قاشق چایخوری
  • پنیرسفید فتا: 10گرم
  • لبوی خرد شده: یک قاشق چایخوری
  • آب لبو: به میزان لازم
روش تهیه:
گوشت را به همراه ریحان، مرزه و ادویههای دلخواه همچون دارچین، پاپریکا و نمک مزهدار کنید. آن را در یک تابه با روغن بسیار کم سرخ کرده و نان همبرگر را نصف کنید و روی آن را با روغن زیتون خوب آغشته کرده و در فر بگذارید تا کمی برشته شود.
برای سس لبو: باقی مواد را با هم مخلوط کنید، بهتر است به این سس هیچ ادویهای اضافه نشود.
نکته: اگر گوشت شما دارای بافت چربی زیاد بود، سعی کنید آن را دیگر سرخ نکنید و به جای سرخ کردن در روغن از این روش استفاده کنید. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و برگر را در آن قرار داده و با یک کفگیر کمی روی گوشت برای مدت یک دقیقه فشار دهید تا برگر کوچک و به سمت بالا جمع نشود. سپس کفگیر را برداشته و روی دیگر را سرخ کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا