200 گرم گوشت چرخ کرده
۱ قاشق غذاخوری
نمک
۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ
۱/۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل چیلی
نوک انگشت
اورگانو خشک
۲ قاشق غذاخوری
فلفل پاپریکا
۱۰۰ میلی لیتر
سرکه قرمز
۱ بوته
سیر
۱ عدد
پیاز
۷۵ گرم
جعفری
۵۰ میلی لیتر
آبلیمو
۲۰۰ میلی لیتر
سس مایونز
به میزان لازم
روغن
۲ عدد
نان همبرگر
۱ عدد
گوجه فرنگی
به میزان لازم
خیار شور
۲ ورق
پنیر چدار
1- از گوشت دنده گاو استفاده کنید.
۲- سیر و پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۳- جعفری رو هم ریز خرد کنید.
۴- نانها رو از وسط نصف کنید و برای ۱ دقیقه زیر گریل برشته کنید.
۵- گوجهفرنگی رو حلقهحلقه کنید و خیار شور رو خرد کنید.
گوشت رو با نمک، فلفل سیاه و سس کچاب ترکیب کنید و کمی ورز بدین. مواد رو ۲ قسمت کنید و به شکل ۲ همبرگر دربیارید.
برای تهیه سس، در کاسهای، پودر فلفل چیلی، اورگانو خشک، پودر فلفل پاپریکا، سرکه، سیر، پیاز، جعفری، آبلیمو و سس مایونز رو با هم ترکیب کنید. سس رو بچشید و در صورت لزوم با توجه به ذائقه تون به اون ادویه بیشتری اضافه کنید.
در ماهیتابه نچسب کمی روغن گرم کنید و همبرگرها رو برای ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف تا مغزپخت بشن، سرخ کنید.
از سس چیمی چوری، همبرگرهای آماده شده، یک برش گوجه و خیار شور روی ۲ برش از نان ها بذارید. یک لایه پنیر روی هر همبرگر بذارید و اونها رو دوباره گریل کنید تا پنیر آب بشه. ۲ برش دیگر نان رو روی همبرگرها بذارید و اون ها رو میل کنید.
۱ قاشق غذاخوری
نمک
۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
۱ قاشق غذاخوری
سس کچاپ
۱/۲ قاشق چای خوری
پودر فلفل چیلی
نوک انگشت
اورگانو خشک
۲ قاشق غذاخوری
فلفل پاپریکا
۱۰۰ میلی لیتر
سرکه قرمز
۱ بوته
سیر
۱ عدد
پیاز
۷۵ گرم
جعفری
۵۰ میلی لیتر
آبلیمو
۲۰۰ میلی لیتر
سس مایونز
به میزان لازم
روغن
۲ عدد
نان همبرگر
۱ عدد
گوجه فرنگی
به میزان لازم
خیار شور
۲ ورق
پنیر چدار
1- از گوشت دنده گاو استفاده کنید.
۲- سیر و پیاز رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.
۳- جعفری رو هم ریز خرد کنید.
۴- نانها رو از وسط نصف کنید و برای ۱ دقیقه زیر گریل برشته کنید.
۵- گوجهفرنگی رو حلقهحلقه کنید و خیار شور رو خرد کنید.
گوشت رو با نمک، فلفل سیاه و سس کچاب ترکیب کنید و کمی ورز بدین. مواد رو ۲ قسمت کنید و به شکل ۲ همبرگر دربیارید.
برای تهیه سس، در کاسهای، پودر فلفل چیلی، اورگانو خشک، پودر فلفل پاپریکا، سرکه، سیر، پیاز، جعفری، آبلیمو و سس مایونز رو با هم ترکیب کنید. سس رو بچشید و در صورت لزوم با توجه به ذائقه تون به اون ادویه بیشتری اضافه کنید.
در ماهیتابه نچسب کمی روغن گرم کنید و همبرگرها رو برای ۴ تا ۵ دقیقه از هر طرف تا مغزپخت بشن، سرخ کنید.
از سس چیمی چوری، همبرگرهای آماده شده، یک برش گوجه و خیار شور روی ۲ برش از نان ها بذارید. یک لایه پنیر روی هر همبرگر بذارید و اونها رو دوباره گریل کنید تا پنیر آب بشه. ۲ برش دیگر نان رو روی همبرگرها بذارید و اون ها رو میل کنید.
![SHORT-RIB-BEEF-BURGER-WITH-CHIMICHURRI-MAYONNAISE-Sized111.jpg](https://ashpazbashy.com/wp-content/uploads/2017/09/SHORT-RIB-BEEF-BURGER-WITH-CHIMICHURRI-MAYONNAISE-Sized111.jpg)