- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] این رسپی در واقع به عنوان یه سس خوشمزه و سالم برای سبزیجات و سالاد ها و همیچنین طعم دهنده و چاشنی غذاهاست. طعم تند زنجبیل باعت میشه استفاده زیادی توی غذاها نداشته باشه ولی بخاطر فواید بسیار بسیار زیاد بد نیست توی منوی غذایی گنجونده بشه.[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
این مکمل طعم تند وشیرین متعادلی داره که باعت میشه بتونید توی سالاد، برای رقیق کردن سس ها و.... استفاده کنید.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]در رسپی از سرکه برنج استفاده شده که توی ایران پیدا نمیشه پس با سرکه سفید جایگزینش کنید کسایی هم که خارج از ایران هستند از سرکه برنج استفاده کنند.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- زنجبیل رنده شده 1ق غ
- فلفل سیاه 1/8 ق چ
- نمک به میزان لازم
- عسل 1/3فنجان
- روغن گیاهی 1/2فنجان
- سرکه برنج (از سرکه سفید استفاده کنید) 1/2فنجان
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1007466_866.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/7/4/1007466_866.jpg)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
1-زنجبیل تازه رو پوست بکنید و رنده کنید.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1007465_594.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/7/4/1007465_594.jpg)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
2-همه مواد رو داخل شیشه بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1007468_416.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/7/4/1007468_416.jpg)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
3-خیلی خیلی خوب تکان دهید.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1007469_121.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/7/4/1007469_121.jpg)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
4-حالا آماده مصرفه.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1007467_816.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/7/4/1007467_816.jpg)
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
نکات:
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1-از شیشه کاملا تمیز که داخل آب جوشیده استفاده بشه.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2-پیشنهاد میکنم حتما زنجبیل رو داخل رژیم غذاییتون جا بدید چون فوق العاده برای بدن مفیده.
[/BCOLOR][FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3-حتما از زنجبیل تازه استفاده کنید نه پودر زنجبیل .
[/BCOLOR]