چاشنیِ زنجبیل تازه؛ تند و مفید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 205
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] این رسپی در واقع به عنوان یه سس خوشمزه و سالم برای سبزیجات و سالاد ها و همیچنین طعم دهنده و چاشنی غذاهاست. طعم تند زنجبیل باعت میشه استفاده زیادی توی غذاها نداشته باشه ولی بخاطر فواید بسیار بسیار زیاد بد نیست توی منوی غذایی گنجونده بشه.[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
این مکمل طعم تند وشیرین متعادلی داره که باعت میشه بتونید توی سالاد، برای رقیق کردن سس ها و.... استفاده کنید.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
در رسپی از سرکه برنج استفاده شده که توی ایران پیدا نمیشه پس با سرکه سفید جایگزینش کنید کسایی هم که خارج از ایران هستند از سرکه برنج استفاده کنند.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
  • زنجبیل رنده شده 1ق غ
  • فلفل سیاه 1/8 ق چ
  • نمک به میزان لازم
  • عسل 1/3فنجان
  • روغن گیاهی 1/2فنجان
  • سرکه برنج (از سرکه سفید استفاده کنید) 1/2فنجان
[/BCOLOR]

[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1007466_866.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-زنجبیل تازه رو پوست بکنید و رنده کنید.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1007465_594.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-همه مواد رو داخل شیشه بریزید و خوب تکان دهید تا مخلوط شوند.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1007468_416.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-خیلی خیلی خوب تکان دهید.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1007469_121.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
4-حالا آماده مصرفه.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1007467_816.jpg
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
نکات:
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-از شیشه کاملا تمیز که داخل آب جوشیده استفاده بشه.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
2-پیشنهاد میکنم حتما زنجبیل رو داخل رژیم غذاییتون جا بدید چون فوق العاده برای بدن مفیده.
[/BCOLOR]
[FONT=iransans, tahoma][/FONT]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
3-حتما از زنجبیل تازه استفاده کنید نه پودر زنجبیل .
[/BCOLOR]
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
127
پاسخ ها
1
بازدیدها
162
پاسخ ها
1
بازدیدها
174
پاسخ ها
0
بازدیدها
234
بالا