- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
مواد لازم :
برنج 3 پیمانه
عدس قرمز(دال عدس) یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
گوشت چرخ شده 150 گرم
پیاز 2 عدد
گردوی چرخ شده نصف پیمانه
زرشک کشمش بی هسته کمی
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
ادویه و دارچین
نکات :
برنج 3 پیمانه
عدس قرمز(دال عدس) یک و نیم پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
گوشت چرخ شده 150 گرم
پیاز 2 عدد
گردوی چرخ شده نصف پیمانه
زرشک کشمش بی هسته کمی
رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
ادویه و دارچین
پیاز ها را خرد و سرخ کنید. گوشت را به آن افزوده و تفت بدهید به همراه نمک و فلفل و ادویه. سپس گردو، کشمش ، زرشک و یک قاشق رب را اضافه کرده و تفت بدهید.از برنج له شده و تخم مرغ، گلوله کوچکی به اندازه ی مقداری که برای کتلت در دست می گیرید بردارید، از مواد گوشتی کمی لای آن گذاشته دوباره گلوله کنید. سپس آن را در دستتان فشار بدهید تا تخت تر بشود و وسط آن را سوراخ کنید ( با انگشت) برای بهتر سرخ شدن.سپس در روغن داغ دو طرف آن را سرخ کنید. عکس و دستور باران
نکات :
برنج را با عدسها مخلوط کرده بعد از شستن با آب و روغن و کمی نمک بصورت پلو عدس دمی آماده کنید.( برنج باید خوب دم بکشد)وقتی دم کشید آن را با گوشت کوب بکوبید و بعد تخم مرغهای خام را به آن اضافه کنید همراه مقدار کمی نمک و خوب با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.