دستور پخت کتلت آلمانی ( frikadellen )

  • شروع کننده موضوع ترنم
  • بازدیدها 333
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

ترنم

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2013/12/17
ارسالی ها
300
امتیاز واکنش
107
امتیاز
0
frikadellen.jpg
این کتلت(frikadellen) یکی از غذاهای محبوب آلمانی است و بسیار بین خودشان طرفدار دارد. معمولا با نان باگت و سیب زمینی سرو میشود.



مواد لازم:
  • گوشت چرخ کرده / 500 گرم
  • باگت / حدود 10 سانت ( منظور از طول یه باگت هست، حتما باگت باید بیات باشه، مثلا روز قبل خریده شده باشه )
  • خردل / 1 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل / به میزان لازم
  • تخم مرغ / 1 عدد
  • پیاز / 1 عدد بزرگ ( ریز خرد شده )
  • پودر پاپریکا / 1 قاشق چایخوری
  • سیر / 1 حبه ( در صورت تمایل )
طرز تهیه: ابتدا باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگتها رو بگیره ) بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود. پیاز و سیر را با 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. ( میتونید خام هم بریزید ) باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.
به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.


image-7EF0_528BA085.jpg


حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید.
میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.

 

برخی موضوعات مشابه

بالا