کتلت گوشت و مرغ شکم پر

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 160
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
kotlet-morgh-shekampor.jpg




کتلت گوشت و مرغ شکم پر



گوشت قرمز چرخ کرده 200 گرم . گوشت مرغ چرخ کرده 300 گرم . قارچ 200 گرم . پیاز 2 عدد

برنج پخته 1 لیوان . کدو سبز رنده شده 1/2 لیوان . تخم مرغ 2 عدد . پودر سیر 1 قاشق چایخوری

آرد سفید 2 قاشق غذاخوری . سس مایونز 1 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل مقدار لازم



kotlet-morgh-shekampor-1.jpg




طرز تهیه : گوشت مرغ ، گوشت قرمز ، 2 عدد تخم مرغ ، 1 عدد پیاز رنده شده آب گرفته ، پودر سیر ، کدو سبز رنده شده آب گرفته ، سس مایونز ، آرد ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود ( پیاز و کدو سبز را ریز رنده کنید ).



kotlet-morgh-shekampor-2.jpg




داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، قارچ و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند و آب قارچ کشیده شود ، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و برنج پخته را اضافه کنید ، نمک و فلفل بزنید و خوب مخلوط کنید.



kotlet-morgh-shekampor-3.jpg




مقداری از مایه کتلت بردارید و کف دست تان پهن کنید ، مقداری از مایه قارچ داخل آن بریزید و کتلت را از اطراف جمع کنید و با دست خوب شکل دهید ( برای جلوگیری از چسبیدن کتلت در زمان کار میتوانید دست تان را کمی خیس کنید ).



kotlet-morgh-shekampor-4.jpg




داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، کتلت ها را به نوبت در مقداری آرد بزنید و داخل ماهیتابه بگذارید تا سرخ شوند ( استفاده از آرد برای انسجام کتلت ، جلوگیری از چسبیدن کتلت و خوشرنگ تر شدن آن پس از پخت است ).



kotlet-morgh-shekampor-5.jpg



پس از اینکه یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر کتلت نیز برشته و سرخ شود سپس کتلت ها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود ، کتلت ها را میتوانید همراه با نان ، سالاد و … سرو کنید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا