کوکی‌های رنگ و وارنگ یلدایی

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 186
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
این کوکی های رنگی و بامزه که به شکل انار و هندوانه تزئین شده اند. می توانند گزینه مناسبی برای پذیرایی از میهمانان شب یلدا باشند.



مواد لازم برای تهیه کوکی کره ای با رویه فوندانت

• کره نیوزلندی 70 گرم
• شکر 100 گرم
• تخم مرغ 1 عدد
• آرد 150 گرم
• نمک دریا 2 گرم
• وانیل نصف ق چ
• فوندانت رنگی به مقدار لازم

1516222_884.jpg


مراحل تهیه کوکی شب یلدا

1. ابتدا کره سرد و شکر را در ظرف میکسر میریزیم .

1516204_853.jpg


2. با سری پدالی میکسر کره و شکر را هم میزنیم تا جایی که به دیواره میکسر بچسبند.

1516205_340.jpg


3. تخم مرغ و وانیل را اضافه میکنیم و دوباره همه مواد را میکس میکنیم.

1516206_535.jpg


4. آرد و نمک را اضافه میکنیم و برای آخرین بارهمه مواد را میکس میکنیم و بعد روی ظرف میکسر محافظ پلاستیکی میکشیم و خمیر کوکی را نیم ساعت درون یخچال میگذاریم تا کمی سفت شود و موقع کار کردن به دستمان نچسبد.

1516207_374.jpg


5. خمیر نباید سفت و یا شل باشد. خمیر را بین دو عدد کاغذ روغنی به کمک وردنه پهن میکنیم. مراقب باشید که قطر همه جای خمیر یکسان باشد ، به دلیل اینکه اگر قطر کوکی ها متفاوت باشد ، هنگامی که در فر میروند یکی میسوزد و یکی دیگر هنوز نپخته است.

1516208_131.jpg


6. کاتر مورد کوکی را انتخاب میکنیم (در اینجا شب یلدا مورد نظر ماست) و روی خمیر کوکی قرار میدهیم و کات میکنیم.

1516209_966.jpg


7. فر را روی 200 درجه سانتیگراد (حرارت از بالا و پایین) قرار دهید و کوکی ها را درون سینی فر بچینید. بهتر است که زیر آن کاغذ روغنی قرار دهید، اما خیلی هم مهم نیست چون این کوکی ها کره ای هستند و به سینی نمیچسبند و البته حدود نیم سانتیمتر هم کوکی ها درون سینی از هم فاصله داشته باشند چونکه موقع پخت حجمشان زیاد میشود. حالا سینی را درون فر قرار دهید.

1516210_368.jpg


1516211_406.jpg


8. وقتی لبه کوکی ها شروع به تغییر رنگ دادن کرد سینی فر را بیرون آورید و وقتی کوکی ها سرد شدند آنها را از سینی خارج کنید.

1516212_881.jpg


1516213_746.jpg


1516214_155.jpg


1516215_245.jpg


9. وقتی کوکی ها سرد شدند نوبت چسباندن فوندانت است. ابتدا باید رنگ مورد نظرتان را با کمک وردنه مخصوص فوندانت باز کنید و با کاتر، شکل مورد نظرتان را قالب بزنید. آن سطح فوندانت را که قرار است به کوکی بچسبد را کمی خیس کنید و روی کوکی قرار دهید. میبینید که به راحتی فوندانت به کمک آب به سطح کوکی میچسبد.

1516216_961.jpg


1516217_307.jpg


1516218_112.jpg


10. برای کوکی هندوانه یلدا ابتدا باید لایه قرمز را روی کوکی بچسبانید.

1516219_270.jpg


11. سپس لایه سبز را روی لایه قرمز بچسبانید.

1516220_893.jpg


12. سپس با فوندانت مشکی دانه های هندوانه را روی قسمت قرمز بچسبانید. خب کوکی ها آماده هستند. میتوانید تا یک هفته آن ها درون یخچال نگه داری کنید و البته خمیر آن تا 1 ماه داخل فریزر سالم میماند.....نوش جانتان.

1516221_184.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

بالا