آبگوشت كشک بادمجان؛ آبگوشت لُریِ معروف

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 156
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.

مواد مورد نیاز:
  • نخود و لوبیا 1 پیمانه
  • لوبیا چیتی یك‌دوم پیمانه
  • عدس یك‌دوم پیمانه
  • گوشت گردن گوسفند 1 كیلوگرم
  • پیاز 1 عدد درشت
  • بادمجان ورقه كرده و سرخكرده 4 عدد درشت
  • نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • كشك 1 پیمانه
  • سیر سرخكرده 4 حبه
  • نعنا داغ 1 قاشق سوپخوری

980028_252.jpg


طرز تهیه:


1. حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.

2. آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

3. سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.

4. كشك را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری: آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.
 

برخی موضوعات مشابه

Z
پاسخ ها
0
بازدیدها
372
Zhinous_Sh
Z
بالا