آموزش رانی هلو خانگی
مواد لازم:
هلو یک کیلوگرم/آب چهار لیوان/شکر حدود یک لیوان/آبلیمو یک قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
ابتدا هلوها را پوست گرفته و به اندازهی دلخواه خرد کنید.سپس آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.هلوها را در آب جوش بریزید و حدود ده دقیقه زمان دهید تا هلوها پخته شوند.این زمان ممکن است نسبت به کوچکی یا بزرگی قطعات میوه کم یا زیادتر شود.سپس شکر و آبلیمو را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.مواد را هم بزنید تا شکر حل شود.حالا مواد را در یخچال قرار دهید تا خنک شود و بعد مصرف کنید.میزان شکر تقریبی است و نسبت به شیرینی هلو میزان آن کم یا زیاد میشود
مواد لازم:
هلو یک کیلوگرم/آب چهار لیوان/شکر حدود یک لیوان/آبلیمو یک قاشق غذاخوری.
طرز تهیه:
ابتدا هلوها را پوست گرفته و به اندازهی دلخواه خرد کنید.سپس آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.هلوها را در آب جوش بریزید و حدود ده دقیقه زمان دهید تا هلوها پخته شوند.این زمان ممکن است نسبت به کوچکی یا بزرگی قطعات میوه کم یا زیادتر شود.سپس شکر و آبلیمو را اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.مواد را هم بزنید تا شکر حل شود.حالا مواد را در یخچال قرار دهید تا خنک شود و بعد مصرف کنید.میزان شکر تقریبی است و نسبت به شیرینی هلو میزان آن کم یا زیاد میشود