نوشیدنی های گرم یا سرد آموزش هات چاکلت (شکلات داغ)

  • شروع کننده موضوع ABAN dokht
  • بازدیدها 93
  • پاسخ ها 4
  • تاریخ شروع

ABAN dokht

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/01/17
ارسالی ها
2,239
امتیاز واکنش
8,811
امتیاز
596
محل سکونت
البرز
آموزش هات چاکلت (شکلات داغ)

مواد لازم:
شیر یک لیوان/شکر دو قاشق غذاخوری/خامه‌ی صبحانه دو قاشق غذاخوری/پودر کاکائو یک و نیم قاشق غذاخوری/پودر قهوه یا نسکافه یک قاشق غذاخوری(دلخواه)/شکلات تخته‌ای صد گرم(دلخواه)/نمک یک پینچ(یک هشتم قاشق چایخوری)/پودر نارگیل و خامه‌ی فرم گرفته در صورت دلخواه برای تزیین.

طرز تهیه:
در حالت کلی میزان مواد را می‌توانید بنا به ذائقه‌ی خود کم یا زیاد کنید.ابتدا پودرکاکائوی الک شده،پودر قهوه،نمک،شکر و خامه را مخلوط کرده و در ظرف دیگری شیر را ریخته روی حرارت قرار دهید.زمانی که شیر گرم شد،آن را کم کم به مواد خامه‌ای اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد یکدست شود.بهتر است شیر تا حدی گرم شود که مقداری کف روی آن را فرا بگیرد.درصورتی که از شکلات تخته‌ای استفاده می‌کنید،زمانی که شیر داغ شد آن را به مواد اضافه کنید.این نوشیدنی به شکل‌های مختلفی تهیه می‌شود اما بطور کلی ترکیبی است از شیر،کاکائو و خامه.مثلا در هات چاکلت ایتالیایی از مارشمالو هم در نوشیدنی استفاده می‌شود.درصورتی که می‌خواهید نوشیدنی غلیظ تر باشد از شیر پرچرب و مقدار بیشتری پودر کاکائو استفاده کنید.می‌توانید مقداری پودر نارگیل هم به نوشیدنی اضافه کنید...
 
  • پیشنهادات
  • N.ka

    کاربر اخراجی
    عضویت
    2017/03/15
    ارسالی ها
    943
    امتیاز واکنش
    6,071
    امتیاز
    561
    آموزش کامل طرز تهیه شکلات داغ خانگی خوشمزه و ساده با خامه
    1477353581-hot-chocolate.jpg


    آموزش تهیه دسر و دستور تهیه شکلات داغ خوشمزه در منزل

    مواد لازم شکلات داغ
    پودر کاکائو :•: ¼ پیمانه

    شیر :•: 1 لیتر

    شکلات خرد شده :•: 1 پیمانه

    عصاره وانیل :•: 1 قاشق غذاخوری

    نمک :•: کمی

    بستنی یا خامه :•: برای تزیین

    line03.gif


    33_1477353581-hot-chocolate.jpg


    آموزش تهیه دسر و دستور تهیه شکلات داغ خوشمزه در منزل

    طرز تهیه شکلات داغ
    برای تهیه شکلات داغ ابتدا پودر کاکائو را درون ظرفی مثل یک شیرجوش میریزید،سپس شیرجوش را روی اجاق گاز با حرارت مستقیم قرار میدهیم و کم کم شیر را به پودر کاکائو می افزاییم و دائما با قاشق هم میزنیم تا باهم مخلوط شوند پس در این موقع خرده های شکلات را نیز به آن می افزاییم وهم میزنیم تا شکلات نیز در مواد ذوب شود.

    همین طور که هم میزنید موقعی که بجوش آمد شیر جوش را از روی اجاق بردارید و اندکی بسیار ناچیز نمک به داخل مواد بریزید و مجدد با هم مخلوط میکنیم.سپس با استفاده از یک ملاقه مواد شکلات داغ را داخل لیوان شیشه ای میریزید و برای تزئین روی شکلات داغ میتوانید از خامه استفاده کنید ،ابتدا خامه را خوب میزنید و سپس بر روی شکلات داغ میریزید و نوش جان میکنید.
     
    آخرین ویرایش توسط مدیر:
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    The unborn

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/12/15
    ارسالی ها
    7,006
    امتیاز واکنش
    49,906
    امتیاز
    1,221
    محل سکونت
    سومین سیاره خورشیدی!
    مواد لازم
    • شیر کامل (بالای ۳ درصد چربی) 4 و ½ پیمانه
    • شیرعسلی 2/3 پیمانه
    • شکلات تلخ یا نیمه شیرین 170 گرم
    • اسانس وانیل 1 قاشق
    • شیره بادام (اختیاری) ¼ پیمانه
    شکلات داغ شیر عسلی



    گرچه چیزی تا آغاز بهار نمانده، هنوز هم هوا کمی سرد است و یک نوشیدنی داغ جانانه می‌چسبد. اگر قصد دارید با یک نوشیدنی عالی از میهمانانتان پذیرایی کنید، شکلات داغ چیزی است به آن احتیاج دارید. اما نه شکلات داغ فوری آماده. با کمی صبر و حوصله و سلیقه بیشتر می‌توانید هات چاکلت شیر عسلی خوشمزه را تهیه و تزیین کنید و به این ترتیب با یک نوشیدنی فوق‌العاده و هیجان انگیز به استقبال مهمان‌هایتان بروید. شیر عسلی، شیر غلیظ شده و شیرین شده است که بسیار مفید و مغذی هم هست. استفاده از شیر عسلی در این شکلات داغ، علاوه بر طعم خوبی که به نوشیدنی می‌دهد، باعث مقوی بودن آن هم می‌شود.



    طرز تهیه: شیر، شیرعسلی، پودر کاکائو، شکلات، وانیل و شیره بادام (اختیاری) را در یک قابلمه بزرگ بریزید. قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مواد را هم بزنید تا زمانی که شیر کاملاً داغ شود (درست پیش از نقطه جوش). دقت کنید حتماً مواد را مرتب هم بزنید و مراقب باشید چیزی به ته قابلمه نچسبیده باشد چون در این صورت مواد سوخته به شکلات داغ شما طعم تلخ سوختگی خواهد داد.



    وقتی بخار شروع به بلند شدن از قابلمه کرد، آن را داخل فنجان‌هایتان بریزید و روی فنجان‌ها خامه اسپری کنید. در صورت تمایل می‌توانید تعدادی مارشمالو، کوکی و شکر هم اضافه کنید.

    Sugar-Cookie-Hot-Chocolate-4.jpg


    هات چاکلت شیر عسلی شما آماده است. نوش جان!
     
    • لایک
    واکنش ها: Diba

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    شکلات داغ موزی؛ صبحتان را شیرین آغاز کنید!




    مجله قرمز:
    آیا شما می‌توانید کسی را پیدا کنید که شکلات داغ دوست نداشته باشد؟ حالا تصور کنید که یک شکلات داغ موزی ، پیش روی آن شخص باشد نه من نمی‌توانم تصور کنم همچین شخصی وجود داشته باشد. شکلات داغ موزی که علاوه بر عطر و طعم شکلات شیرنی موز را در خود جای داده و این مزه بهشتی چنان مسحور کننده است که حتی فکر کردن به آن هم معده مرا سوراخ می‌کند. شکلات داغ انواع مختلفی دارد اما این مدل شکلات داغ موزی هم خوشمزه و پرطرفدار است و البته کمی شیرین‌تر از نمونه‌هایی است که در کافه‌ها سرو می‌شود. خب از الان سفر رومانتیک ما با شکلات داغ شروع می‌شود.

    1926423_840.jpg


    بهترین بخش این شکلات داغ این است که شما می‌توانید این نوشیدنی پاییزی را با شیر کم چرب مصرف کنید (من از شیر ۲% چربی استفاده کردم) اما در پایان یک شکلات داغ خامه‌ای با مزه شیرین و بدون استفاده از شکر داشته باشید! موز این نوشیدنی را خامه‌ای و شیرین می‌کند.

    درست کردن این نوشیدنی پاییزی و گرم بسیار آسان به طوری که شما می‌توانید درست کردن آن را به فرزندان یا همسرتان واگذار کنید و مطمئن باشید که کارشان را به نحو صحیح انجام می‌دهند.

    1926425_190.jpg


    اما چطور می‌توان این شکلات داغ را درست کرد؟ خب موزهای برش خورده را در مخلوط کن بریزید آن را به شیر گرم و شکلات اضافه کنید. آنها را در مخلوط کن خوب ترکیب کنید و سپس در فنجان بریزید. فقط یک نکته را بخاطر داشته باشید که موزهایی که لک و تیرگی دارند طعم بهتری نسبت به موزهایی با ظاهر کاملا زرد و تمیز دارند.

    مواد لازم

    • موز بزرگ با پوست لک دار و تیره: ۱ عدد
    • شیر: ۱ پیمانه (من از شیر ۲ درصد چربی استفاده کردم)
    • شکلات چیپسی تلخ و شیرین (من از شکلات ۶۰% استفاده کردم که تلخ و شیرین با هم است)
    1926426_437.jpg


    دستورالعمل شکلات داغ موزی

    1. موز را پس از پوست گرفتن در مخلوط کن ریخته تا له شود، بخاطر داشته باشید که موز با پوست تیره مزه بهتری در نوشیدنی ایجاد خواهد کرد. شکلات چیپسی را به مخلوط کن اضافه کنید و کنار بگذارید.

    2.شیر را در یک ماهیتابه کوچک گرم کنید و سپس شیر گرم را روی موز و شکلات بریزید. اجازه دهید تا شکلات به طور کامل ذوب شود.

    3. وقتی شیر به حد کافی خنک شد آن را با بقیه مواد در مخلوط کن، خوب مخلوط کنید. مخلوط کردن را تا ترکیب کامل مواد ادامه دهید به طوری که مخلوط یکدست شود و تکه‌های موز در آن مشخص نباشد.

    4. شیر شکلات موز را گرم کنید و همانطور که داغ و خوشمزه است سرو کنید. به به!
     

    dinaz

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2016/09/04
    ارسالی ها
    31,702
    امتیاز واکنش
    68,366
    امتیاز
    1,329
    محل سکونت
    کرمانشاه
    شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی
    شکلات داغ یکی از نوشیدنی‌های گرم و خوشمزه است که برای روز‌های سرد سال بسیار مناسب است. این دستورالعمل شکلات داغ یکی از بهترین دستورالعمل‌ها بوده و نتیجه کار بسیار غلیظ و خامه‌ای است. شما می‌توانید آن را بنابر ذائقه خود قدری تغییر دهید.
    خب بالاخره امروز اولین باران پاییزی بارید و هوا واقعا رنگ و بوی پاییز گرفت. در فصل پاییز هیچ چیز به اندازه خوردن نوشیدنی‌های داغ راضی کننده نیست، بخصوص وقتی که همه چیز دلگیر است و تنهایی شما را آزار می‌دهد. در این جور مواقع یک شکلات داغ حسابی شما را سرحال می‌آورد. وقتی در حال نوشیدن جرعه جرعه آنتی اکسیدان‌های گرم هستید، مغزتان هم تازه و سرحال می‌شود.

    شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی

    کاتچین موجود در شکلات همان چیزی ست که سلول‌های مغزی‌تان به آن نیاز دارند. انواع فلاونول‌های موجود در شکلات نه تنها برای مغز بلکه برای اکثر سلول‌های بدن مفید هستند و بخاطر ضد التهاب بودن و از بین بردن رادیکال‌های آزاد بدن شما را احیا می‌کنند.
    نوشیدنی شکلات داغ مود نظر ما هم شیرین است، هم شکلاتی و هم غلیظ و خامه‌ای؛ و وقتی روی آن را با مقداری خامه زده شده و یا مارشمالو تزئین می‌کنیم بسیار هم خواستنی‌تر و چشمگیر می‌شود. این یک دستورالعمل عالی برای عاشقان شکلات است. همه خوشبختی‌ها را داخل یک ماگ بریزید و از تمامی قطره‌های آن لـ*ـذت ببرید، چون خوشبختی یعنی لحظه‌های خوش در کنار شکلات داغ!
    برای درست کردن این شکلات داغ بهتر است از پودر کاکائوی مرغوب شیرین نشده یعنی همان پودر کاکائوی تلخ که اتفاقا بوی خوبی هم دارند، استفاده کنید. برای شیر هم شما از شیر حیوانی با درصد‌های مختلف می‌توانید استفاده کنید و حتی شیر گیاهی، اما شیر کامل به علاوه خامه سنگین برای غلظت بیشتر عالی است. اگر دوست دارید کم چرب باشد، خامه را حذف کرده و شیر کم چرب استفاده کنید.
    مواد لازم

    • شکر سفید: ۲/۳ پیمانه (۱۳۸ گرم)
    • پودر کاکائوی تلخ: ۶ قاشق غذاخوری (۳۹ گرم)
    • نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای‌خوری
    • شیر کامل: ۳ و ۱/۲ پیمانه
    • خامه سنگین: ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر)
    • اسانس وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
    شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی


    طرز تهیه

    ۱. داخل کاسه‌ای با اندازه متوسط شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید.

    شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی

    ۲. شیر را داخل آن ریخته و بهم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
    شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی

    ۳. آن را روی حرارت متوسط یک قل آرام بدهید و مرتب بهم بزنید سپس حرارت را به کمتر از متوسط کاهش دهید و بگذارید حدود ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قل بخورد، در این مدت مرتب بهم بزنید. آن را از روی گاز بردارید.
    شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی

    ۴. خامه و وانیل را ریخته و بهم بزنید. قبل از سرو کردن بگذارید سرد شود. آن را با خامه زده شده یا مارشمالوی ریخته روی سطح سرو کنید.
    شکلات داغ غلیظ و خامه‌ای برای خلوت‌‌های پاییزی

    نکات مهم

    • اگر از پودر کاکائوی شیرین نشده معمولی استفاده می‌کنید به جای ۶ قاشق غذاخوری، ۸ قاشق استفاده کنید.
    • اگر شیری که خریداری کردید، شیر کامل نیست جای هیچ نگرانی نیست. شیر بدون چربی، ۱% یا ۲% چربی هم خوب هستند.
    • اگر به دنبال یک شکلات داغ سبک هستید یا اگر خامه ندارید می‌توانید خامه را حذف کنید. در این صورت کرمی و چرب نخواهد شد. می‌توانید ۱/۲ پیمانه دیگر از شیر را جایگزین کنید.
    • اگر بخواهید یک شکلات داغ نعنایی داشته باشید می‌توانید ۱/۲ تا ۱ قاشق چای‌خوری اسانس نعناع را داخل شکلات داغ بریزید. چند قطره روغن نعناع خوراکی هم برای مزه دادن همین کار را انجام می‌دهد.
    • اگر به شیر آلرژی دارید می‌توانید آن را با نوع دیگری از شیر غیر لبنی (مثل شیر بادام شیرین یا بادام هندی) بسازید. من پیشنهاد می‌کنم از خامه آجیلی یا کرم نارگیل به جای خامه سنگین استفاده کنید.
    • این نوشیدنی شکلاتی را می‌توان چندین روز در یخچال نگه داشت سپس دوباره گرم کرد. برای گرم کردن می‌توان آن را روی حرات متوسط به پایین گاز قرار داد، به طور مرتب بهم بزنید تا کاملا گرم شود.
    • اگر پودر کاکائو ندارید، اما مقداری شکلات نیمه شیرین قالبی یا شکلات چیپسی نیمه شیرین دارید، می‌توانید از این روش استفاده کنید: ۴ پیمانه شیر کامل را روی حرارت متوسط به بالای گاز گرم کنید تا زمانی که نزدیک به قل خوردن برسد. آن را از روی گاز بردارید و ۱۷۰ گرم شکلات نیمه شیرین یا شکلات چیپسی نیمه شیرین و ۲ قاشق غذاخوری شکر را داخل آن بریزید. آن‌ها را بهم بزنید تا زمانی که شکلات کاملا ذوب شود سپس ۱/۲ اسانس وانیل را بریزید و بهم بزنید.
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا