کیک برنج زعفرانی
آرد برنج نرم الک شده 250 گرم
ب پ 2 ق چ
تخم مرغ 4 عدد هم دمای محیط
زعفران دم کشیده غلیظ 2 ق غ
گلاب 1/3لیوان
روغن مایع 1/3 لیوان
شیر 1/3 لیوان
شکر 1 لیوان
ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا کرمی رنگ شود(5 دقیقه). سپس مایعات را اضافه و در نهایت آرد و ب پ الک شده را بریزید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید. و در قالب ریخته ودر فر گرم 175 درجه بپزید. این کیک فوق العاده معطر و عالی است.
آرد برنج نرم الک شده 250 گرم
ب پ 2 ق چ
تخم مرغ 4 عدد هم دمای محیط
زعفران دم کشیده غلیظ 2 ق غ
گلاب 1/3لیوان
روغن مایع 1/3 لیوان
شیر 1/3 لیوان
شکر 1 لیوان
ابتدا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا کرمی رنگ شود(5 دقیقه). سپس مایعات را اضافه و در نهایت آرد و ب پ الک شده را بریزید ودر حد مخلوط شدن هم بزنید. و در قالب ریخته ودر فر گرم 175 درجه بپزید. این کیک فوق العاده معطر و عالی است.
![n4g5_img_20190318_234804_858.jpg](http://uupload.ir/files/n4g5_img_20190318_234804_858.jpg)