ادویه پلو با ماهیچه/غذای ویژه چهارشنبه سوری

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 206
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
stuffed1-pasta1-muscle1.jpg

طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه غذای ویژه چهارشنبه سوری



مواد لازم برای 6 نفر:

ماهیچه گوسفند 4 عدد
ادویه پلویی 70 گرم
پیازداغ عسلی به مقدار لازم
فلفل سبز خرد شده کمی
سیر 3 حبه
جوزهندی رنده شده کمی
پودر گلسرخ و گشنیز کمی
زیره سیاه و سیاهدانه روی هم دو قاشق غذاخوری
سیب زمینی ورقه شده برای ته دیگ
نمک و فلفل به مقدار لازم
برنج 4 تا 5 پیمانه


طرز تهیه ادویه پلو با ماهیچه :

ماهیچه تمیز شده گوسفند را با کمی پیاز و سیر و فلفل خرد شده و گوجه فرنگی تفت داده و با ادویه خورش و کمی آب روی حرارت بار می گذاریم تا بپزد و خیلی کم آب داشته باشد. وقتی پخت استخوان ها را جدا می کنیم.



stuffed1-pasta1-muscle2.jpg

ماهیچه را با پیاز و سیر و فلفل و گوجه فرنگی تفت داده و با ادویه خورش و آب می گذاریم تا بپزد



از قبل ادویه را آماده می کنیم. زیره و سیاه دانه برای ایجاد مزه بهتر غذاست. باقی ادویه جات باید کاملا ساییده شوند. تخم گشنیز طبیعت خنکی دارد که گرمی این ادویه را اعتدال می بخشد. جوز هندی را میتوان به اندازه یک قاشق چایخوری رنده کرد.



stuffed1-pasta1-muscle3.jpg

از قبل ادویه را آماده می کنیم



برنج را از قبل خیس کرده و سپس آبکش می کنیم. برنج را کمی زنده تر بر می داریم تا هنگام مخلوط کردن شفته نشود. اکنون ته ماهیتابه مخصوص ته چین یا پلو های مخلوط ( دیواره کوتاه ) را کمی روغن ریخته و سیب زمینی های ورقه شده را کف آن چیده و نمک می زنیم. می توانید به برنج هنگام آبکش کردن کمی زردچوبه اضافه کنید تا رنگ زرد خوشرنگی بگیرد. اکنون یک لایه برنج روی ته دیگ سیب زمینی ریخته و فشار دهید.



stuffed1-pasta1-muscle4.jpg

برنج را آبکش می کنیم یک لایه برنج روی ته دیگ سیب زمینی ریخته و فشار دهید



سپس یک لایه گوشت و پیازداغ عسلی و کمی ادویه پلویی روی آن ریخته و سپس مجددا یک لایه برنج و ادویه پلویی و سیاهدانه و زیره سیاه می ریزیم و فشار می دهیم .



stuffed1-pasta1-muscle5.jpg

سپس یک لایه گوشت و پیازداغ عسلی و کمی ادویه پلویی روی آن می ریزیم



حال از آب گوشت کمی روی برنج می ریزیم. ادویه پلویی می پاشیم و روغن حیوانی را داغ کرده و روی برنج می دهیم.



stuffed1-pasta1-muscle7.jpg

در آخر روی لایه برنج کمی آب گوشت و روغن حیوانی داغ کرده را روی آن می ریزیم



سپس داخل فر با حرارت 180 درجه مدت یکساعت دم می گذاریم یا روی حرارت اجاق گاز به مدت یک ساعت و نیم با حرارت کم قرار می دیم تا هم دم بکشد و هم ته دیگ ها برشته شوند. سپس در ظرف مناسب کشیده و سرو می کنیم.



نکته : مزه غالب این غذا تخم گشنیز و جوزهندی و سیاهدانه و زیره است. ادویه پلویی مخلوط مواد دیگری نیز دارد که باعث مزه خاص این پلو می شود. به جای ماهیچه از دنده و دم سـ*ـینه چرب گوسفند هم می توان این پلو مخلوط خوشمزه را تهیه کرد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا