بریانی عربی؛ بسیار خوش طعم

  • شروع کننده موضوع The unborn
  • بازدیدها 177
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

The unborn

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/12/15
ارسالی ها
7,006
امتیاز واکنش
49,906
امتیاز
1,221
محل سکونت
سومین سیاره خورشیدی!
بریانی عربی نوعی پلو با ادویه های مخصوص هندوستان است و نباید آن را با بریانی اصفهان که نوعی کباب محسوب می شود اشتباه گرفت. روش پخت بریانی عربی بسیار متمایز از پلوی عادی است.

مواد لازم برای ۵ نفر :
  • برنج: چهار پیمانه
  • سـ*ـینه مرغ: یک عدد کامل
  • سزیجات معطر ( نعنا، جعفری، گشنیز ): سه چهارم پیمانه (خرد شده مخلوط باهم)
  • بادام هندی ( خام ): نصف پیمانه
  • بادام ( خام و پوست کنده ): نصف پیمانه
  • پیاز(سرخ شده): سه قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • زنجبیل ( رنده شده ): یک قاشق مرباخوری
  • فلفل سبز( تند): یک عدد
  • ادویه گراماسالا: یک قاشق غذاخوری ( اگر در دسترس نداشتید از ادویه کاری نیز می توانید استفاده کنید)
  • شیر: نصف پیمانه
  • زعفران: یک قاشق مربا خوری
  • هل: چهار عدد
  • روغن و نمک: به میازن لازم
  • فلفل: به میزان دلخواه
طرز تهیه بریانی عربی
Arabic-biryani-recipe-1.jpg


ابتدا بادام ها را در روغن تفت میدهیم سپس بادام ها را از روغن خارج کرده، روی دستمالی قرار می دهیم تا روغن آن ها گرفته شود ( بادام ها را قبلا در آب بخیسانید، می توانید شکر و گلاب نیز برای طعم بهتر آن در آب بریزید). سپس سیر را له کرده همراه با فلفل سبز خرد شده و پیاز و زنجبیل در روغن تفت می دهیم، سـ*ـینه مرغ را که به قطعات دلخواه تکه کرده ایم به این مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا مرغ به خوبی تفت بخورد، در این مرحله از طرز تهیه بریانی عربی, ادویه گراماسالا همراه با نمک و فلفل را اضافه کرده، پس از کمی تفت خوردن، سبزیجات معطر و بعد از آن رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و همین طور به هم زدن ادامه میدهیم تا رب به خوبی تفت بخورد. بنابراین مواد ما برای گذاشتن در میان برنج، آماده است. در این مرحله از طرز تهیه بریانی برنج را در آب جوشی که در آن هل ها را انداخته ایم می ریزیم و نمک آن را اندازه می کنیم، برنج را در زمان معین آبکش کرده و پس از ریختن مقداری از برنج در ظرف، مواد آماده شده به همراه بادام های تفت خورده را روی آن قرار می دهیم و سپس بقیه برنج را روی آن می ریزیم. در این قسمت از دستور پخت پلوی بریانی عربی، زعفران را کوبیده با شیر مخلوط کرده و به صورت پخش، روی برنج ها می ریزیم، سپس دم کنی را روی آن قرار می دهیم و پس از بخار کردن برنج، حرارت را خیلی کم کرده تا ته نگیرد و به آرامی برنج دم بکشد. پس از مدت نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه پلو آماده است.

Arabic-biryani-recipe-4.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
2
بازدیدها
154
بالا