حلیم بادمجان درست کنید

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 196
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
abc.jpg
مدآنلاین: حلیم بادمجان را میشود نوعی آش هم به حساب آورد که در روزهای سرد زمستان خیلی میچسبد. پخت این غذای خوشمزه مراحل سختی ندارد ولی مثل پخت آش و حلیم احتیاج به صبر و حوصله زیاد دارد. در این مطلب طرز تهیه حلیم بادمجان را به صورت مرحله به مرحله قرار میدهم. البته ممکن است دستورهای دیگری هم برای حلیم بادمجان وجود داشته باشد که موادی را از این دستور کم یا زیاد داشته باشد.

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان (برای 4 نفر)
جو پرک 1 و نیم لیوان
عدس 1 لیوان
بادمجان 3 عدد متوسط
پیاز سه عدد متوسط
کشک غلیظ 4 قاشق غذاخوری
نعنا 4 قاشق غذاخوری
گوشت 300 گرم (اگه نخواستید میتوانید صرفنظر کنید)
آب 12 لیوان
روغن و نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه حلیم بادمجان
2.jpg
عدسها را میتوانید از قبل خیس کنید. اگر هم خواستید به جای جو پرک از خود جو پوست کنده هم میتوانید استفاده کنید و باید آن را از قبل خیس کنید و زمان بیشتری هم برای پخت لازم دارد، به همین دلیل ما از جو پرک استفاده میکنیم.
در این غذا هیچ اشکالی ندارد که عدس کمی له شود. بنابراین عدس را به همراه جو پرک، گوشت و مقدار آبی که گفتیم بر روی حرارت میگذاریم تا بپزد. بعضیها از گوشت چرخکرده استفاده میکنند. اگر خواستید از گوشت چرخ‎کرده استفاده کنید می‎توانید در مراحل بعدی گوشت را اضافه کنید و یا اینکه حتی از گوشت استفاده نکنید. ولی گوشت طعم خیلی خوبی به آن میدهد که بهتراست از آن استفاده شود.
3.jpg
در زمانی که عدس و جو در حال پختن هست بادمجانها را خرد کنید و نمک بزنید تا تیزآب آنها برود. بعد هم سرخ کنید و در آبکش بگذارید تا روغن آنها برود.
5.jpg
پیازها را هم سرخ کنید و وقتی که عدس پخت و جو لعاب داد (حدود یک ساعت و نیم) گوشت را برای ریش کردن از قابلمه خارج کنید. بعد هم گوشت ریش شده را به همراه بادمجانها و پیاز اضافه کنید.
6.jpg
7.jpg
حالا کمی بچشید و نمک غذا را هم میزان کنید. حدود 1 ساعت و نیم دیگه هم باید بماند تا بادمجانها کاملا له و جو کاملا از هم باز شود و حلیم ما آماده بشود.
دو نفره نوشت: در اواخر پخت هم یک تا دو قاشق کشک و همچنین مقداری نعنا داغ را به حلیم اضافه کنید. بعد هم تا داغ هست در ظرف مورد نظر خود بکشید و با نعنا داغ و پیاز داغ و کشک تزیین کنید. خوردن حلیم بادمجان در این روزهای خنک بسیار لذتبخش است.
1.jpg
 

برخی موضوعات مشابه

Z
پاسخ ها
0
بازدیدها
71
Zhinous_Sh
Z
بالا