- عضویت
- 2016/08/15
- ارسالی ها
- 1,175
- امتیاز واکنش
- 2,472
- امتیاز
- 426
مواد لازم فلفل با ماکارانی :
مواد لازم
اندازه
مقدار /
ماکارانی پیچ پخته
۱۰۰ گرم
100 گرم / 360
سس
۱۵۰ گرم
100 گرم / 89
سیاه ریز شده
۲۵۰ گرم
100 گرم / 200
فلفل قرمز
۲ عدد
100 گرم / 15
فلفل زرد
۲ عدد
100 گرم / 15
۲ قاشق غذاخوری
100 گرم / 900
عصاره گالینابلانکا
۳ عدد
نامشخص
سویای خشک
۵۰ گرم
100 گرم / 380
پیاز رنده شده
۱ عدد
100 گرم / 5
طرز تهیه فلفل با ماکارانی :
*. ابتدا سویا را به همراه یک عدد عصاره در نیم لیتر آب خیس کرده.
*. بعد از ده دقیقه آبکش کرده و در تابه به همراه پیاز و تفت می دهیم.
*. سپس یک عدد عصاره را به آن افزوده.
*. به همراه ماکارانی پخته و به مدت ده دقیقه دیگر تفت می دهیم.
*. آن گاه سس را با آن مخلوط و داخل فلفل ها را خالی کرده و آنها را با مواد پرمی کنیم.
*. فلفل های پرشده را داخل قابلمه چیده.
*. یک عدد دیگر عصاره را در دو لیوان آب جوش حل کرده.
*. کف قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم به مدت چهل دقیقه می پزیم.
*. در آخر غذا را در دیس مخصوص کشیده و با ریحان میل می کنیم.
سیاه :
*. به علت زیبایی که سیاه دارد ، قیمت آن بیشتر از سبز است . بنابر این از کشورهای فوق وارد ایران نمیشود و وارد کنندگان به علت قیمت تمتم شده بالا ، تمایلی به واردات این محصول ندارند.در عوض روشی وجود دارد که سبز را به صورت سیاه رنگ در می آورد. این عمل معمولا با استفاده از سولفات آهن صورت میپذیرد.این ماده سمی میباشد و این روش فرآوری مناسب نیست.
مواد لازم
اندازه
مقدار /
ماکارانی پیچ پخته
۱۰۰ گرم
100 گرم / 360
سس
۱۵۰ گرم
100 گرم / 89
سیاه ریز شده
۲۵۰ گرم
100 گرم / 200
فلفل قرمز
۲ عدد
100 گرم / 15
فلفل زرد
۲ عدد
100 گرم / 15
۲ قاشق غذاخوری
100 گرم / 900
عصاره گالینابلانکا
۳ عدد
نامشخص
سویای خشک
۵۰ گرم
100 گرم / 380
پیاز رنده شده
۱ عدد
100 گرم / 5
طرز تهیه فلفل با ماکارانی :
*. ابتدا سویا را به همراه یک عدد عصاره در نیم لیتر آب خیس کرده.
*. بعد از ده دقیقه آبکش کرده و در تابه به همراه پیاز و تفت می دهیم.
*. سپس یک عدد عصاره را به آن افزوده.
*. به همراه ماکارانی پخته و به مدت ده دقیقه دیگر تفت می دهیم.
*. آن گاه سس را با آن مخلوط و داخل فلفل ها را خالی کرده و آنها را با مواد پرمی کنیم.
*. فلفل های پرشده را داخل قابلمه چیده.
*. یک عدد دیگر عصاره را در دو لیوان آب جوش حل کرده.
*. کف قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم به مدت چهل دقیقه می پزیم.
*. در آخر غذا را در دیس مخصوص کشیده و با ریحان میل می کنیم.
سیاه :
*. به علت زیبایی که سیاه دارد ، قیمت آن بیشتر از سبز است . بنابر این از کشورهای فوق وارد ایران نمیشود و وارد کنندگان به علت قیمت تمتم شده بالا ، تمایلی به واردات این محصول ندارند.در عوض روشی وجود دارد که سبز را به صورت سیاه رنگ در می آورد. این عمل معمولا با استفاده از سولفات آهن صورت میپذیرد.این ماده سمی میباشد و این روش فرآوری مناسب نیست.