دلمه فلفل با ماکارانی

nika_beramiriha

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/08/15
ارسالی ها
1,175
امتیاز واکنش
2,472
امتیاز
426
مواد لازم
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
فلفل با ماکارانی :




مواد لازم

اندازه

مقدار /
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


ماکارانی پیچ پخته

۱۰۰ گرم

100 گرم / 360
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


سس
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


۱۵۰ گرم

100 گرم / 89
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


Please, ورود or عضویت to view URLs content!
سیاه ریز شده

۲۵۰ گرم

100 گرم / 200
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


فلفل
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
قرمز

۲ عدد

100 گرم / 15
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


فلفل
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
زرد

۲ عدد

100 گرم / 15
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


Please, ورود or عضویت to view URLs content!


۲ قاشق غذاخوری

100 گرم / 900
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


عصاره
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
گالینابلانکا

۳ عدد

نامشخص

سویای خشک

۵۰ گرم

100 گرم / 380
Please, ورود or عضویت to view URLs content!


پیاز رنده شده

۱ عدد

100 گرم / 5
Please, ورود or عضویت to view URLs content!





طرز تهیه
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
فلفل با ماکارانی :



*. ابتدا سویا را به همراه یک عدد عصاره
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
در نیم لیتر آب خیس کرده.


*. بعد از ده دقیقه آبکش کرده و در تابه به همراه پیاز و
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
تفت می دهیم.


*. سپس یک عدد عصاره
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
را به آن افزوده.


*. به همراه ماکارانی پخته و به مدت ده دقیقه دیگر تفت می دهیم.


*. آن گاه سس
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
را با آن مخلوط و داخل فلفل
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
ها را خالی کرده و آنها را با مواد پرمی کنیم.


*. فلفل
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
های پرشده را داخل قابلمه چیده.


*. یک عدد دیگر عصاره
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
را در دو لیوان آب جوش حل کرده.


*. کف قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم به مدت چهل دقیقه می پزیم.


*. در آخر غذا را در دیس مخصوص کشیده و با ریحان میل می کنیم.






Please, ورود or عضویت to view URLs content!
سیاه :



*. به علت زیبایی که
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
سیاه دارد ، قیمت آن بیشتر از
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
سبز است . بنابر این
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
از کشورهای فوق وارد ایران نمیشود و وارد کنندگان به علت قیمت تمتم شده بالا ، تمایلی به واردات این محصول ندارند.در عوض روشی وجود دارد که
Please, ورود or عضویت to view URLs content!
سبز را به صورت سیاه رنگ در می آورد. این عمل معمولا با استفاده از سولفات آهن صورت میپذیرد.این ماده سمی میباشد و این روش فرآوری مناسب نیست.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا