طرز تهیه تخم مرغ سویا سس

  • شروع کننده موضوع heliaiii
  • بازدیدها 163
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

heliaiii

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/06/17
ارسالی ها
169
امتیاز واکنش
906
امتیاز
266
محل سکونت
شمال
Soy-Sauce-Eggs5.jpg



تخم مرغ سویا سس یا همان تخم مرغ آبپز مزه دار شده با سویا سس از مواد اصلی آشپزی چینی و کره ایست که برای تهیه بسیاری از غذاها و یا به تنهایی از آن استفاده می کنند.





مواد لازم

6 عدد تخم مرغ


3/4 لیوان سویا سس


1 قاشق غذاخوری سرکه سفید


1/2 قاشق غذاخوری شکر


نمک



طرز تهیه:

  1. تخم مرغ ها را در ظرف آبی گذاشته و در حدود 6 تا 7 دقیقه بپزید.
  2. سپس آنها را در ظرف یخی گذاشته و پوستشان را بکنید.
  3. در ظرفی 4 لیوان آب را به همراه سرکه، سویا سس، شکر مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه حرارت دهید. سپس سس را از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود.
  4. تخم مرغ ها را در سس گذاشته و به مدت 10 تا 12 ساعت در یخچال بگذارید تا مزه دار شده و رنگشان عوض شود.
  5. این نوع تخم مرغ را میتوان با انواع نودل یا به تنهایی سرو کرد.


Soy-Sauce-Eggs2.jpg


Soy-Sauce-Eggs3.jpg


Soy-Sauce-Eggs4.jpg


Soy-Sauce-Eggs1.jpg


Soy-Sauce-Eggs6.jpg
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا