طرز تهیه ترشی انبه، به سبک رستوران های هندی

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 130
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
طرز تهیه ترشی انبه، به سبک رستوران های هندی
این ترشی شیرین، با طعم ادویه‌های مختلف و تکه های انبه، به خوبی ترشی‌های انبه ای است که تو رستورانای هندی سرو میشن . می تونید اون رو با انواع غذاها مثل کاری و یا حتی ساندویچ میل کنید. با این مقدار مواد حدود ۸۰۰ میلی لیتر ترشی درست میشه

مواد لازم

  • سرکه سفید ۵۰۰ میلی لیتر
  • شکر۴۰۰ گرم
  • زیره۱ قاشق چای خوری
  • تخم گشنیز۱ قاشق چای خوری
  • هل۸ عدد
  • پودر فلفل چیلی۱ قاشق چای خوری
  • انبه۲ کیلوگرم
  • سیاه دانه۲ قاشق چای خوری
  • نمک۱ قاشق چای خوری
  • زنجبیل۱ تکه
  • سیر۲ حبه
  • فلفل چیلی قرمز ۱ عدد

1359247_867.jpg


آماده کردن مواد برای تهیه ترشی انبه هندی:

۱- دانه‌های هل رو از غلافشون دربیارید.

۲- از انبه‌های رسیده ولی سفت استفاده کنید. اون‌ها رو پوست بگیرید و خرد کنید.

۳- از یک تکه ۸ سانتی متری زنجبیل تازه استفاده کنید. اون رو پوست گرفته و رنده کنید.

۴- سیر‌ها رو پوست بگیرید و ریز خرد کنید.

۵- قسمت‌های اضافی فلفل چیلی رو جدا کنید و بعد اون رو ریز خرد کنید.

مراحل تهیه ترشی انبه

1. سرکه و شکر رو در قابلمه ای بزرگ روی حرارت متوسط بریزید و هم بزنید تا شکر حل بشه. ترکیب رو بجوشونید تا حجمش چند سانتی متر کم بشه.

2. در این میان، دانه‌های زیره رو با تخم‌های گشنیز و هل در ماهیتابه‌ای روی حرارت ملایم برشته کنید تا عطرشون بلند شه. بعد اون‌ها رو به همراه پودر فلفل چیلی در هاون بکوبید.

3.ترکیب ادویه‌ها رو به همراه تکه‌های انبه، سیاه‌دانه و نمک به ترکیب سرکه و شکر اضافه کنید.

4. بعد زنجبیل رنده شده و سیر رو اضافه کنید و مواد رو بجوشونید. حرارت رو کم کنید و بذارید برای ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت، تا ترکیب غلیظ بشه، قل بزنه. در ۱۰ دقیقه آخر، فلفل چیلی قرمز رو اضافه کنید.

5. ترشی رو در ظرف‌های شیشه‌ای استرلیزه شده بریزید و دراشون رو محکم ببندید.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا