طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال | ترشی فصل پاییز | ترشی خانگی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال | ترشی فصل پاییز | ترشی خانگی

Canned-mandarin.jpg

دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال

ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟ پس در این مطلب از بخش آموزش آشپزی روش پخت این ترشی خوش رنگ و خوش عطر را به شما یاد میدیم. با ما همراه باشید.




مواد لازم برای تهیه ترشی نارنگی و پرتقال :
پرتقال : 10 عدد

نارنگی : 10 عدد

سرکه : 2 پیمانه

چوب دارچین : 2 عدد

پودرمیخک : یک دوم قاشق چ

آب پرتقال ونارنگی : یک پیمانه

شکر : 2 پیمانه

Canned-mandarin-1.jpg


روش پخت مربای نارنگی و پرتقال
پرتقالها ونارنگیها را پوست کنده و پرپر می کنیم. سپس باچاقوی تیزپوست هرپره رابه آرامی از آنها جدا می کنیم، بطوریکه فقط گوشت آنهاباقی بماند.

بعد پره های پرتقال و نارنگی را داخل ظرف شیشه ای می چینیم.

آب پرتقال و سرکه و شکر و چوب دارچین و پودر میخک را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم.

به مدت 2 دقیقه می جوشانیم تاشکر حل شود.

حالا آن را به حالت داغ ، داخل شیشه می ریزیم و می گذاریم سرد شود.

پس از سرد شدن، در شیشه را می بندیم. ترشی نارنگی و پرتقال بعد از یک روز قابل استفاده است و می توان آن را داخل یخچال به مدت 6 ماه تایک سال نگهداری کرد.



منبع:وبلاگ جلیل وند صدفی / مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا