- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,555
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه ترشی نارنگی و پرتقال | ترشی فصل پاییز | ترشی خانگی
دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال
ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟ پس در این مطلب از بخش آموزش آشپزی روش پخت این ترشی خوش رنگ و خوش عطر را به شما یاد میدیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی نارنگی و پرتقال :
پرتقال : 10 عدد
نارنگی : 10 عدد
سرکه : 2 پیمانه
چوب دارچین : 2 عدد
پودرمیخک : یک دوم قاشق چ
آب پرتقال ونارنگی : یک پیمانه
شکر : 2 پیمانه
روش پخت مربای نارنگی و پرتقال
پرتقالها ونارنگیها را پوست کنده و پرپر می کنیم. سپس باچاقوی تیزپوست هرپره رابه آرامی از آنها جدا می کنیم، بطوریکه فقط گوشت آنهاباقی بماند.
بعد پره های پرتقال و نارنگی را داخل ظرف شیشه ای می چینیم.
آب پرتقال و سرکه و شکر و چوب دارچین و پودر میخک را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم.
به مدت 2 دقیقه می جوشانیم تاشکر حل شود.
حالا آن را به حالت داغ ، داخل شیشه می ریزیم و می گذاریم سرد شود.
پس از سرد شدن، در شیشه را می بندیم. ترشی نارنگی و پرتقال بعد از یک روز قابل استفاده است و می توان آن را داخل یخچال به مدت 6 ماه تایک سال نگهداری کرد.
منبع:وبلاگ جلیل وند صدفی / مجله تصویر زندگی
![Canned-mandarin.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2016/11/Canned-mandarin.jpg)
دستور تهیه ترشی نارنگی و پرتقال
ترشی نارنگی و پرتقال ؟؟!! تا حالا مزشو تست نکردین ؟ پس در این مطلب از بخش آموزش آشپزی روش پخت این ترشی خوش رنگ و خوش عطر را به شما یاد میدیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ترشی نارنگی و پرتقال :
پرتقال : 10 عدد
نارنگی : 10 عدد
سرکه : 2 پیمانه
چوب دارچین : 2 عدد
پودرمیخک : یک دوم قاشق چ
آب پرتقال ونارنگی : یک پیمانه
شکر : 2 پیمانه
![Canned-mandarin-1.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2016/11/Canned-mandarin-1.jpg)
روش پخت مربای نارنگی و پرتقال
پرتقالها ونارنگیها را پوست کنده و پرپر می کنیم. سپس باچاقوی تیزپوست هرپره رابه آرامی از آنها جدا می کنیم، بطوریکه فقط گوشت آنهاباقی بماند.
بعد پره های پرتقال و نارنگی را داخل ظرف شیشه ای می چینیم.
آب پرتقال و سرکه و شکر و چوب دارچین و پودر میخک را در ظرفی جداگانه مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم.
به مدت 2 دقیقه می جوشانیم تاشکر حل شود.
حالا آن را به حالت داغ ، داخل شیشه می ریزیم و می گذاریم سرد شود.
پس از سرد شدن، در شیشه را می بندیم. ترشی نارنگی و پرتقال بعد از یک روز قابل استفاده است و می توان آن را داخل یخچال به مدت 6 ماه تایک سال نگهداری کرد.
منبع:وبلاگ جلیل وند صدفی / مجله تصویر زندگی