طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه ترشی پوست هندوانه

tasvirezendegi-ir-854.jpg

دستور تهیه ترشی پوست هندوانه ترد با آهک

در این مطلب روش تهیه ترشی پوست هندوانه را برای شما همراهان شرح می دهیم.




مواد لازم برای تهیه ترشی پوست هندوانه :
پوست داخلی یک عدد هندوانه
سرکه سیب به اندازه ظرف یا شیشه

فلفل سبز ریز

نمک

دانه فلفل سیاه چند عدد

دانه میخک چند عدد
آهک نصف پیمانه

برش های تازه دو عدد لیموترش

قلم یا ساقه دارچین 2 عدد
ترخون تازه در صورت تمایل ( یک دسته کوچک )
ادویه مخصوص ترشی



طرز تهیه ترشی پوست هندوانه :
ابتدا پوست هندوانه را بشویید و میوه آنرا جدا کرده و بردارید . بعد پوست را تکه تکه کنید و سپس تکه های کوچکتر را پوست یگیرید . بطوریکه قسمت جدار خارجی رو برداشته و بخش داخلی آن که سفید و سفت است , بدست بیاید .



tasvirezendegi-ir-853.jpg




اگه کمی از قسمت صورتی میوه روی آن باشد اشکالی ندارد. حالا تکه ها رو پوست گرفته را کمی نازکتر به ضخامت نیم سانت ببرید. با قالب کوچک شیرینی قالب بزنید. حدود 4 تا 5 قاشق آهک را با سه تا 4 لیوان آب حل کنید و پوست هندوانه ها را با آبکش داخل آن قرار دهید. اجازه دهید تا یک شب بماند.

نکته : اینکار باعث ترد تکه های ترشی میشود.
بعد پوست هندوانه ها را چند بار بشویید و چند ساعت در آب صاف و تمیز بذارید و هر بار آبش را عوض کنید. یا داخل آب جوش چند بار جوشانده و آب آنرا عوض کنید. اکنون داخل قابلمه مدت کوتاهی حدود 15 دقیقه بپزید. امتحان کنید که پخته باشد ولی در عین حال له نشود.

اکنون اجازه دهید تا کامل خنک شوند. داخل شیشه استریل بریزید و میان آن ها فلفل سبز ریز درسته یا خرد شده بریزید. در صورت تمایل میتوانید سیر و پیاز هم داخل آن خرد کنید. اکنون ادویه را اضافه کرده و قلم دارچین و برش های لیموترش ( با پوست ) دانه میخک و دانه فلفل سیاه و در صورت تمایل ترخون تازه را اضافه کرده و سرکه بریزید و در شیشه را بسته و در آشپزخانه قرار دهید. پس از سه روز در یخچال قرار داده و استفاده کنید. نمک آن به ذائقه شما بستگی دارد .

نکته : ریختن ترخون یا نعنا و سبزیجات تازه یا خشک و سیرو پیاز به ذائقه شما بستگی دارد.



منبع:سفره خونه / مجله تصویر زندگی
 

برخی موضوعات مشابه

بالا