- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
ترشی ها جزو مخلفات فوق العاده کنار غذا محسوب می شوند. تعداد تنوع آنها بسیار زیاد است، اما در این مطلب طرز تهیه ترشی پیاز و هویج را به شما آموزش داده ایم که سریع هم آماده می شود.
مواد لازم:
پیاز قرمز (نازک حلقه شده) 1 عدد بزرگ
هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) 1 عدد بزرگ
سرکه سفید 1 فنجان
شکر 3 قاشق سوپخوری
دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1-پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.
2-سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.
3-سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید.
4-چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.
نکته:
این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.
مواد لازم:
پیاز قرمز (نازک حلقه شده) 1 عدد بزرگ
هویج (پوست کنده و ریز خرد شده) 1 عدد بزرگ
سرکه سفید 1 فنجان
شکر 3 قاشق سوپخوری
دانه فلفل قرمز (خرد شده) نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
![1131430_584.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/10/26/1131430_584.jpg)
طرز تهیه:
1-پیاز و هویج خرد شده را یک دقیقه در یک روغن دان پر از آبجوش فرو کنید و در بیاورید.
2-سبزیجات را در یک صافی بریزید تا آب آن برود سپس دوباره در قابلمه خالی بریزید.
![1131431_754.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/10/26/1131431_754.jpg)
3-سرکه سفید، شکر، دانه فلفل قرمز خرد شده، فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس آنقدر آب اضافه کنید که فقط تا روی سبزیجات بالا بیاید. مخلوط را به جوش بیاورید و 1 دقیقه بپزید.
4-چاشنی ترشی را به همراه آب آن داخل شیشه بریزید و بگذارید کاملاً خنک شود سپس در آن را ببندید.
نکته:
![1131432_662.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/10/26/1131432_662.jpg)
این چاشنی تا 2 هفته در یخچال می ماند.