طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی

مهربانوی ایرانی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2018/11/30
ارسالی ها
6,382
امتیاز واکنش
14,555
امتیاز
898
سن
27
طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی

Pickled-cabbage-purple-71.jpg


طرز تهیه ترشی کلم بنفش ماساژی


تهیه ترشی کلم بنفش بسیار آسان هستش و علاوه بر استفاده به عنوان ترشی، می تونین توی سالاد کاهو بریزین یا برای تزیین غذاهای دیگه مخصوصا کباب ها استفاده کنین .




مواد اولیه :
کلم بنفش 1عدد
نمک به میزان لازم
سرکه سفید به میزان لازم
فلفل تند به میزان لازم



طرز تهیه :
برای تهیه این ترشی ایتدا کلم ها را با دقت شیسته و خرد می کنیم. ریز خرد شود بهتر است ولی سلیقه ایست. مقدار بسیار کمی ازکلم بنفش ها را در ظرفی جدا با مقداری سرکه سفید و آب لایت شده یعنی به اندازه مساوی سرکه و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا آب وسرکه و کلم با هم بجوشند و رنگ سرکه به رنگ بنفش در بیاید بعد از جوشیدن حرارت زیر ظرف را خاموش کرده و میگذاریم سرکه خوب سرد شود….

Pickled-cabbage-purple-11.jpg


بعد بقیه کلم های خورد شده را مقداری نمک زده و با نمک حدودن بیست دقیقه ماساژ می دهیم بعداز آن کلم بنفش ها را در محیط آزاد می گذاریم بیست دقیقه بمانند تا مقدار کمی آب پس دهند و نرم شوند.

Pickled-cabbage-purple-21.jpg


بعداز آن کلم بنفش ها رادر ظرف مخصوص ترشی ریخته و فلفل ها را هم ریز خورد کرده و روی ترشی ریخته و سرکه سرد و رنگ شده را به ترشی اضافه می کنیم.

درب ترشی را می بندیم و می گذاریم به مدت یک هفته در جای خنک و تاریک بماند تا ترشی برسد.

نوش جان



منبع : سوران / مجله تصویر زندگی
 
  • پیشنهادات
  • مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,555
    امتیاز
    898
    سن
    27
    طرز تهیه ترشی کلم فوری خوشرنگ

    Pickled-cabbage-purple-61.jpg


    ترشی کلم فوری / ترشی کلم بنفش


    ترشی کلم فوری رو میتونید به تنهایی کنار غذاتون میل کنید و یا اینکه توی سالاد ازش استفاده کنید. این ترشی کلم به خاطر رنگ زیبایی که داره برای تزیین غذا هم استفاده میشه.



    مواد لازم
    سرکه و آب به نسبت برابر (اگه دوس دارید طعم سرکه بیشتر باشه مقدار سرکه رو بیشتر از آب بریزید)
    نمک به ازاء هر یک لیوان آب یک قاشق مربا خوری
    شکر به ازاء هر یک لیوان آب یک قاشق چای خوری



    Pickled-cabbage-purple-51.jpg




    طرز تهیه :

    برای تهیه ترشی کلم فوری ابتدا آب، سرکه، نمک و شکر رو با هم مخلوط کنید و بگذارید بجوشه.

    بعد از اینکه به جوش اومد کلم بنفشای خرد شده رو بریزید داخلش و اجازه بدید هفت الی ده دقیقه بجوشه. بذارین سرد بشه ، بعد از سرد شدن آماده خوردنه.

    مابقی رو هم داخل یک شیشه بریزید و بزارید تو یخچالو

    این مدل ترشی کلم ، فوری آماده میشه و بعد از سرد شدن قابل خوردنه.

    مدل دیگه هم اینه که کلم رو بدون جوشوندن تو محلول سرکه بصورت خام بریزید تو شیشه و محلول سرکه رو بریزید روش و ده روزی صبر کنید تا برسه و قابل خوردن بشه تو این مدل میزان سرکه رو حتما دو برابر آب بریزید.
    نکته :

    توی روش اول که کلم ها جوشیده می شن رنگ ترشی کلم پر رنگ تر از مدل خام میشه.

    این ترشی که عکسشو گذاشتم رو جوشندم که اینقد پررنگ و خوش رنگ شده.


    Purple-cabbage-pickle-immediate.jpg




    منبع : گروه آشپزی / مجله تصویر زندگی
     

    مهربانوی ایرانی

    کاربر نگاه دانلود
    کاربر نگاه دانلود
    عضویت
    2018/11/30
    ارسالی ها
    6,382
    امتیاز واکنش
    14,555
    امتیاز
    898
    سن
    27
    طرز تهیه ترشی کلم بنفش
    ترشی کلم بنفش یکی از محبوب ترین ترشی هاست. این ترشی یکی از ترشی های پرطرفدار و خوشمزه است که طرز تهیه ساده ای نیز دارد و برای دورچین و تزئین غذا نیز مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب، طرز تهیه این ترشی لذیذ را خواهید دید. اگر می خواهید با روش های دیگر طرز تهیه این ترشی آشنا بشید به آموزش های طرز تهیه ترشی کلم فوری و طرز تهیه ترشی کلم ماساژی مراجعه کنید.


    Pickled-cabbage-purple-3.jpg


    آماده سازی: 5 دقیقه



    مواد اولیه :
    نمک 1 قاشق غذاخوری
    شکر 1 قاشق غذاخوری
    کلم قرمز یک عدد کوچک
    سرکه (سرکه سفید باشه بهتره) 2 لیوان

    Pickled-cabbage-purple-7.jpg
    Pickled-cabbage-purple-5.jpg

    Pickled-cabbage-purple-8.jpg
    Pickled-cabbage-purple-6.jpg



    طرز تهیه :

    کلم قرمز را شسته، خرد می‌کنیم و در یک ظرف شیشه ای حدوداً یک لیتری می‌ریزیم.

    Pickled-cabbage-purple-1.jpg


    یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کرده، سرکه روی آن می‌ریزیم تا روی کلم را بگیرد.

    Pickled-cabbage-purple-2.jpg


    در آن را بسته تا سه روز بیرون یخچال بماند. بعد از آن ترشی آماده استفاده می‌باشد.

    Pickled-cabbage-purple-4.jpg




    نکته :
    اگر از سرکه سفید استفاده کنیم خوشرنگ موندن ترشی طولانی تر میشه با سرکه قرمز هم خوشمزه میشه ولی بعد از مدتی رنگ کلم ها کدر میشه.

    فواید کلم بنفش

    Pickled-cabbage-purple-31.jpg




    منبع : تبیان / مجله تصویر زندگی
     

    برخی موضوعات مشابه

    بالا