![1121.jpg](http://www.alamto.com/wp-content/uploads/2015/11/1121.jpg)
مواد لازم :
- یک فنجان خرد شده پسته
- نصف فنجان خرده نان
- دو قاشق غذا خوری خردل دیژون
- دو قاشق غذا خوری روغن زیتون
- دو قاشق غذا خوری عسل
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار کافی
- دو عدد سـ*ـینه مرغ بدون استخوان و پوست برش داده شده
ابتدا فر را روشن نموده و درجه حرارتش را روی 260 درجه سانتی پراد قرار میدهیم و ظرف مربوط پخت را با اسپری چرب میکنیم.
پسته و خرده نان را در یک ظرف تخت میریزیم و سپس در یک کاسه جداگانه خردل دیژون، روغن زیتون، عسل، نمک و فلفل را مخلوط کرده تا کاملا یک دست شوند سپس مرغ را درونش غوطه ور میکنیم تا تمام سـ*ـینه مرغ را پوشش دهد سپس درون ظرف خده نان و پسته میغلتانیم تا به مرغ بچسبند.
حال دمای فر را به 190 درجه سانتی گراد کاهش داده و سـ*ـینه های مرغ را درون فویل مخصوص گذاشته و درون فر قرار میدهیم و 20 دقیقه زمان میدهیم تا پخته شوند.