- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]باميه از آن جمله سبزيجات پرخاصيتي است كه خيليها بهخاطر بافت لعاب دار آن پس از پخت، چندان تمايلي به خوردنش ندارند. در حالي كه اگر فوت و فنهاي پخت و حتي پاك كردن آن را بدانيد و با طعم دهنده هاي ترش مزه آن را طعم دار كنيد، مطمئن باشيد حسرت سال هاي بدون باميه را خواهيد خورد!
[/BCOLOR][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]مواد لازم براي 4 نفر
[/FONT][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]- 750 گرم باميه
- 500 گرم گوشت بدون استخوان خورشي
- 1 عدد پياز درشت
- 4 حبه سير
- 1 ق س رب گوجهفرنگي
- 200 گرم تمبر هندي بدون پوست ترش
- 1 ق چ زردچوبه
- به مقدار لازم روغن و نمك
- 1 ق چ ادويه غذا
- آب جوش به میزان لازم
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![884882_155.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/3/22/884882_155.jpg)
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
طرز تهیه:
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]1. گوشت را به صورت قيمهاي خرد كرده و بشوييد. پياز را هم پوست كنده و ريز خرد كنيد و در روغن تفت دهيد. سپس تكههاي گوشت را همراه با زردچوبه به روغن اضافه كنيد و تفت دهيد. حالا يك ليوان آب جوش به مخلوط گوشت و پياز اضافه كنيد و در ظرف را بگذاريد و صبر كنيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزد.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. در اين فاصله تمبرهندي را داخل كاسهاي ريخته و روي آن مقداري آب جوش بريزيد و كناري بگذاريد. سپس باميهها را پاك كنيد و بعد از شستن آماده بگذاريد.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. وقتي آب گوشت كم شد، رب را اضافه كرده و به همراه گوشت تفت دهيد. بعد باميهها را بيفزاييد و بگذاريد همراه گوشت و رب تفت داده شوند.
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4. سيرها را رنده يا له كرده، سپس همراه با ادويه و نمك به مخلوط گوشت و باميه اضافه كنيد. حالا يك استكان آب جوش در خورش بريزيد و اجازه دهيد خورش روي شعله ملايم يك ربع حرارت ببيند.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]نكته: [/FONT]اگر احساس ميكنيد يك استكان آب كم است، مقدار آب را بيشتر كنيد. فقط توجه داشته باشيد آب اين خورش نبايد زياد باشد.
[/FONT][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5. در مرحله آخر طبخ خورش، تمبر هندي را از صافي عبور داده و آب صاف شده آن را داخل خورش بريزيد. بعد از حدود 15 دقيقه هم حرارت را خاموش كنيد.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]فوتوفن
[/FONT][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]اگر به خاطر لعاب و لزج شدن باميه بعد از پخت اصولا باميه دوست نداريد، باميههاي ريز را انتخاب كرده و فقط نوك چوب آنها را ببريد و با آنها اين خورش را درست كنيد. مطمئن باشيد مشتري ميشويد.
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[FONT=IRANSans, Tahoma, Arial]از كجا بخريم؟
[/FONT][FONT=IRANSans, Tahoma, Arial][/FONT]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] تمبرهندي را در بستهبنديهاي پلاستيكياي كه در سوپرماركتها يافت ميشوند، تهيه كنيد. ادويه غذايي را از عطاريها و ادويهفروشيها تهيه كنيد.