طرز تهیه خورش شوید و فوت و فن های خوشمزه تر شدن آن

लнеδλεнल

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/07/01
ارسالی ها
71
امتیاز واکنش
280
امتیاز
136
سن
31
محل سکونت
زیر آسمان خاکستری
خورش شوید از انواع غذاهای معروف شمالی است که شما می توانید این نوع خورش خوشمزه را در منزل به راحتی بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لـ*ـذت را ببرید. در طرز تهیه خورش شوید از مرغابی و آلوچه و شوید و آلو و تخم مرغ و آبغوره و روغن و نمک و فلفل استفاده می شود.

باقلا قاتق، خورش شوید و ترش تره از انواع خورش های شمالی خوشمزه و پرطرفدار هستند و اگر شما تمایل دارید برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی تان انواع خورش های اصیل و محلی را در منزل بپزید بهتر است از پخت این نوع خورش ها غافل نشوید.

201642581117841790a.jpg

مواد لازم
  • آلوچه ترش و خشک : ۳۰۰ گرم
  • مرغابی کوچک : یک عدد
  • شوید خشک : دو تا سه قاشق غذاخوری
  • آلو خورشتی : ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ : دو تا سه عدد
  • آبغوره : یک پیمانه
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه خورش شوید در منزل
برای پخت خورش شوید ابتدا مرغابی را به خوبی پاک کنید و به قطعات مناسبی تقسیم کنید سپس تکه های گوشت مرغابی را بشویید و نمک بزنید.
آلوچه خشک و آلو خورشتی را به صورت جداگانه بشویید و گوشت مرغابی را به همراه مقداری روغن درون قابلمه ای مناسب سرخ کنید سپس آلوچه خشک را به گوشت مرغابی اضافه کنید و تفت دهید و دو یا سه لیوان آب و آبغوره را به مخلوط گوشت و آلوچه اضافه کنید و شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا گوشت مرغابی نیم پز شود سپس آلوی خورشتی را به خورش اضافه کنید و بعد از نیم پز شدن آلو خورشتی شوید خشک را به خورش بیفزایید سپس اجازه دهید خورش روی حرارت ملایم گاز پخته شود و جا بیفتد.
 

برخی موضوعات مشابه

بالا