- عضویت
- 2018/11/30
- ارسالی ها
- 6,382
- امتیاز واکنش
- 14,555
- امتیاز
- 898
- سن
- 27
طرز تهیه رولت حلوا و خرما برای افطار
دسر افطاری ؛ رولت حلوا و خرما
در ماه رمضان بهتر است مصرف زولبیا و بامیه را هنگام افطار کم کرده و به جای آن خوراکی هایی مثل رولت حلوا و خرما را جایگرین آن نمایید. این رولت ها علاوه بر اینکه بسیار مقوی و سالم هستند، ظاهر بسیار زیبایی هم دارند و می توانید آنها را برای مراسم افطار درست کنید.
مواد اولیه:
طرز تهیه:
ابتدا جداگانه برای درست کردن حلوا ارد رو به اندازه ای که مورد نظر خودمون هست در کره تفت میدیم و کمی پودر قند و هل اضافه میکنیم تا زمانی که ارد کمی طلایی رنگ شود و بعد حلو آماده شده و سپس خرمای شیره ای یا همون دشتستان رو هسته هاشو در آوردم بعد خرما را با کره تفت دادم سپس به ان زنجبیل و دارچین اضافه کردم.
سپس در یک سینی پلاستیک انداخته و ان را چرب کرده و خرما را روی ان پهن کردم و با وردنه مثل خمیری صاف در اوردم (برای اینکه خرما به وردنه نچسبد کمی به وردنه روغن بزنید)
سپس حلوا رو که از قبل اماده کردیم روی خرما میریزیم و سپس رول می کنیم .
روی آن را با گردوی یا پسته خرد شده یا پودر نارگیل تزیین کرده و با همون پلاستیک بپوشونید و در فریزر قرار دهید و بعد از 5 ساعت میتوانیم برش دهیم.
منبع:ظرایف / مجله تصویر زندگی
![tasvirezendegi.ir1824.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2015/06/tasvirezendegi.ir1824.jpg)
دسر افطاری ؛ رولت حلوا و خرما
در ماه رمضان بهتر است مصرف زولبیا و بامیه را هنگام افطار کم کرده و به جای آن خوراکی هایی مثل رولت حلوا و خرما را جایگرین آن نمایید. این رولت ها علاوه بر اینکه بسیار مقوی و سالم هستند، ظاهر بسیار زیبایی هم دارند و می توانید آنها را برای مراسم افطار درست کنید.
مواد اولیه:
- خرما شیره ای یک جعبه
- پودر دارچین 2 ق.غ
- پودر زنجبیل 2 ق.غ
- گردوی خرد شده به میزان لازم
- کره 2 عدد
- آرد برای حلوا به میزان لازم
- پودر هل سبز 2 ق.غ
![tasvirezendegi.ir1819.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2015/06/tasvirezendegi.ir1819.jpg)
طرز تهیه:
ابتدا جداگانه برای درست کردن حلوا ارد رو به اندازه ای که مورد نظر خودمون هست در کره تفت میدیم و کمی پودر قند و هل اضافه میکنیم تا زمانی که ارد کمی طلایی رنگ شود و بعد حلو آماده شده و سپس خرمای شیره ای یا همون دشتستان رو هسته هاشو در آوردم بعد خرما را با کره تفت دادم سپس به ان زنجبیل و دارچین اضافه کردم.
![tasvirezendegi.ir1820.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2015/06/tasvirezendegi.ir1820.jpg)
سپس در یک سینی پلاستیک انداخته و ان را چرب کرده و خرما را روی ان پهن کردم و با وردنه مثل خمیری صاف در اوردم (برای اینکه خرما به وردنه نچسبد کمی به وردنه روغن بزنید)
![tasvirezendegi.ir1825.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2015/06/tasvirezendegi.ir1825.jpg)
سپس حلوا رو که از قبل اماده کردیم روی خرما میریزیم و سپس رول می کنیم .
![tasvirezendegi.ir1826.jpg](https://www.tasvirezendegi.com/wp-content/uploads/2015/06/tasvirezendegi.ir1826.jpg)
روی آن را با گردوی یا پسته خرد شده یا پودر نارگیل تزیین کرده و با همون پلاستیک بپوشونید و در فریزر قرار دهید و بعد از 5 ساعت میتوانیم برش دهیم.
منبع:ظرایف / مجله تصویر زندگی