طرز تهیه نان پیچ اسفناج

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 117
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]در این مطلب طز تهیه غذایی جدید که با تنوع و ذوق زیادی درست شده است را به شما آموزش می دهیم. نان پیچ اسفناج را حتما یک روز درست کنید.

مواد لازم خمیر:

  • آرد: 500 گرم
  • خمیر مایه: 23 الی 25 گرم
  • آب ولرم: 250 میلی لیتر
  • روغن زیتون: 3 قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم

مواد لازم میانی:

  • برگ اسفناج: 300 گرم
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • پیاز (خرد شده): یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن
  • پنیر گودا: به مقدار لازم
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1193208_157.jpg
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه:

1. خمیر مایه را در آب حل کنید. شکر و یک قاشق سوپ خوری آرد را اضافه و مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید. این مخلوط را به بقیه آرد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. روی خمیر به دست آمده را بپوشانید و حدود 15 دقیقه کنار بگذارید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2. سپس نمک و روغن زیتون را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را گلوله کرده و به ظرف مناسبی انتقال داده و روی آن را با دستمال مرطوب بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید تا ور آید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. سپس آن را روی سطح کار آرد پاشیده شده حدود 8 الی 10 دقیقه ورز دهید. دوباره روی خمیر را با پارچه ای مرطوب پوشانده و حدود 30 دقیقه کنار بگذارید.

طرز تهیه مواد میانی:

1. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید، پیاز خرد شده و سیر را در آن تفت دهید. اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید.

2. خمیر را به دو قسمت کرده و هر یک را به شکل مستطیلی نازک پهن کنید. یک طرف خمیر (قسمت پهنای خمیر) پنیر قرار داده و مخلوط مواد میانی را اضافه کنید. طرف دیگر خمیر را باریکه هایی به پهنای 2 سانتیمتر برش دهید.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3. خمیر را رول کرده و باریکه های خمیر را دور آن بپیچید. به این ترتیب پیچ درازی از خمیر حاصل می شود و به دو یا سه قسمت کوچکتر تقسیم کنید.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4. پیچ های خمیر را به سینی انتقال داده و حدود 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

بالا