مواد لازم :
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
پیاز متوسط : 2 عدد
آرد سوخاری : 2 ق س
سس گوجه : 2 ق س
سس خردل : 1 ق س
شیر : 1/4 (یک چهارم) پیمانه
نمک : نصف ق م
فلفل قرمز : 1/8(یک هشتم) ق م
ادویه همبرگر شامل : (فلفل سیاه یک چهارم ق م + جوز هندی یک هشتم ق م + پودر سیر یک هشتم ق م + تخم گشنیز تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + میخک 1 پر + خردل تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + زنجبیل یک چهارم ق م + ادویه کاری یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آنرا می گیریم .
آرد سوخاری و شیر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیری مثل تصویر زیر حاصل شود .
نکته :
ادویه ها در طعم کالباس و همبرگر نقش اساسی دارن پس سعی کنید از همین ادویه ها و در مقدار گفته شده استفاده کنید .
پیاز و سس گوجه و سس خردل و مخلوط آرد سوخاری و شیر را با گوشت مخلوط می کنیم .
سپس ادویه ها رو اضافه کرده و کمی ورز می دیم .
نکته :
در صورت تمایل می تونید به مقدار یک ق س پودر پیاز خشک شده داخل مواد همبرگر بریزید .
اندازه و سایز همبرگر بستگی به شما داره ،بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون مثل همبرگرهای مک دونالد توپولی باشه و بعضی ها ممکنه دوست داشته باشن همبرگرشون نازک تر باشه .ولی کلا بین 100 الی 150 گرم وزن استانداردی برای همبرگر ها هست .
برای فرم دهی گلوله های گوشتی می تونید از قالب همبرگر هم استفاده کنید.
سپس همبرگر ها رو دونه دونه داخل روغن سرخ کنید .
بعد از اینکه یه طرف همبرگر سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه .
نوش جان ...
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
پیاز متوسط : 2 عدد
آرد سوخاری : 2 ق س
سس گوجه : 2 ق س
سس خردل : 1 ق س
شیر : 1/4 (یک چهارم) پیمانه
نمک : نصف ق م
فلفل قرمز : 1/8(یک هشتم) ق م
ادویه همبرگر شامل : (فلفل سیاه یک چهارم ق م + جوز هندی یک هشتم ق م + پودر سیر یک هشتم ق م + تخم گشنیز تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + میخک 1 پر + خردل تفت داده شده و آسیاب شده یک چهارم ق م + زنجبیل یک چهارم ق م + ادویه کاری یک چهارم ق م + آویشن نصف ق م)
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده کرده و آب آنرا می گیریم .
![132882438236235102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998/132882438236235102a.jpg)
![265882438236235102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998/265882438236235102a.jpg)
![385882438236235102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998/385882438236235102a.jpg)
ادویه ها در طعم کالباس و همبرگر نقش اساسی دارن پس سعی کنید از همین ادویه ها و در مقدار گفته شده استفاده کنید .
پیاز و سس گوجه و سس خردل و مخلوط آرد سوخاری و شیر را با گوشت مخلوط می کنیم .
![451882438236235102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998/451882438236235102a.jpg)
![564882438236235102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998/564882438236235102a.jpg)
نکته :
در صورت تمایل می تونید به مقدار یک ق س پودر پیاز خشک شده داخل مواد همبرگر بریزید .
![693882438236235102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998/693882438236235102a.jpg)
![736882438236235102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998/736882438236235102a.jpg)
برای فرم دهی گلوله های گوشتی می تونید از قالب همبرگر هم استفاده کنید.
![815882438236235102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998/815882438236235102a.jpg)
![948882438236235102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998/948882438236235102a.jpg)
![0186882438236235102a.jpg](http://cdn.akairan.com/akairan/aka/m998/0186882438236235102a.jpg)
نوش جان ...