پای کیش Quiche چیست؟

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 254
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242

پای کیش (به فرانسوی: Quiche) نوعی شیرینی پوسته خوشگوار، روی ظرف باز پر کردن پنیر ، گوشت و سبزیجات تهیه می شودولی بسته به مواد داخل آن می تواند شور یا ترش هم باشد.
172943813416155102a.jpg

مواد لازم برای خمیر:
آرد ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
کمی نمک
تخم مرغ ۱ عدد

طرز تهیه خمیر:
برای تهیه خمیر پای کیش باید تمامی مواد را باهم خیلی خوب مخلوط کنید و بعد از حدودا 5 دقیقه ورز دادن ، اجازه بدهید خمیر 1 ساعت استراحت کند و خمیر پای کیش شما آماده است.
204943813416155102a.jpg

پای کیش پنیر:
پای کیش پنیر با نام Munster Cheese Quiche در فرانسه معروف است و یکی از انواع پای به حساب می آید.پنیر مانستر Munster cheese پنیری فرانسوی از شیر گاو با 45 درصد چربی است که در این غذا به کار رفته، اگر این پنیر در دسترستان نبود، برای اینکه بتوانید این غذای خوشمزه را طبخ کنید به جای آن از پنیر خامه‎ای استفاده کنید.

همانطور که گفته شد ،کیش یک نوع غذای فرانسوی است که کراستی( به معنی پایه و خمیر) شبیه پای دارد. این کراست با پنیر، گوشت یا سبزیجات پر می‎شود و در فرانسه اغلب برای صبحانه سرو می‎شود ولی در کشورهای دیگر دنیا در وعده‎های غذایی اصلی سرو می‎شود. برای طبخ پای کیش نیاز به کِرم فِرش(Crème fraiche) است که به جای آن می‎توانید از خامه معمولی استفاده کنید.
برای پختن این غذا می‎توانید به جای استفاده از ژامبون گوشت از ورقه های گوشت بدون چربی استفاده کنید ولی در این صورت باید زمان پخت کافی برای گوشت درنظر بگیرید سپس آن را سرخ کنید.زمان آماده سازی مواد اولیه کیش پنیر 30 دقیقه و زمان پخت 40 دقیقه است. پای کیش پنیر 6 تا 8 تکه می‎شود که برای 6 نفر کافی است.

مواد لازم:
خمیر به میزان لازم
ژامبون گوشت 220 گرم
پنیر خامه ای 220 گرم
سرکه سفید ⅓ پیمانه
خامه 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
پیاز 1عدد
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پودر زیره سبز ⅕ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
فلفل ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
خمیر پای را آماده می‎کنیم و می‎گذاریم سرد شود.روغن زیتون را بر روی شعله ملایم اجاق گرم می‎کنیم و پیاز خردشده را اضافه کرده، حدود 5 دقیقه سرخ می‎کنیم. ژامبون گوشت را به اندازه‎های دلخواه و بصورت باریک برش می دهیم و به تابه اضافه کرده، به سرخ کردن پیاز و ژامبون ادامه می‎دهیم تا کامل سرخ شوند.تخم مرغ را همراه با سرکه سفید، خامه، زیره سبز، نمک و فلفل در ظرف دیگری هم میزنیم.پنیرها را به تکه های کوچک برش می‎زنیم.مخلوط ژامبون سرخ شده و پنیرها را به صورت یک‎دست بر روی کراست پای که سرد شده پخش می‎کنیم. مخلوط تخم‎مرغ را بر روی مواد ریخته و 40 دقیقه در دمای 160 درجه سانتی‎گراد فر می گذاریم.

 

برخی موضوعات مشابه

بالا