- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
پای کیش (به فرانسوی: Quiche) نوعی شیرینی پوسته خوشگوار، روی ظرف باز پر کردن پنیر ، گوشت و سبزیجات تهیه می شودولی بسته به مواد داخل آن می تواند شور یا ترش هم باشد.
مواد لازم برای خمیر:
آرد ۲۵۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
کمی نمک
تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه خمیر:
برای تهیه خمیر پای کیش باید تمامی مواد را باهم خیلی خوب مخلوط کنید و بعد از حدودا 5 دقیقه ورز دادن ، اجازه بدهید خمیر 1 ساعت استراحت کند و خمیر پای کیش شما آماده است.
پای کیش پنیر:
پای کیش پنیر با نام Munster Cheese Quiche در فرانسه معروف است و یکی از انواع پای به حساب می آید.پنیر مانستر Munster cheese پنیری فرانسوی از شیر گاو با 45 درصد چربی است که در این غذا به کار رفته، اگر این پنیر در دسترستان نبود، برای اینکه بتوانید این غذای خوشمزه را طبخ کنید به جای آن از پنیر خامهای استفاده کنید.
همانطور که گفته شد ،کیش یک نوع غذای فرانسوی است که کراستی( به معنی پایه و خمیر) شبیه پای دارد. این کراست با پنیر، گوشت یا سبزیجات پر میشود و در فرانسه اغلب برای صبحانه سرو میشود ولی در کشورهای دیگر دنیا در وعدههای غذایی اصلی سرو میشود. برای طبخ پای کیش نیاز به کِرم فِرش(Crème fraiche) است که به جای آن میتوانید از خامه معمولی استفاده کنید.برای پختن این غذا میتوانید به جای استفاده از ژامبون گوشت از ورقه های گوشت بدون چربی استفاده کنید ولی در این صورت باید زمان پخت کافی برای گوشت درنظر بگیرید سپس آن را سرخ کنید.زمان آماده سازی مواد اولیه کیش پنیر 30 دقیقه و زمان پخت 40 دقیقه است. پای کیش پنیر 6 تا 8 تکه میشود که برای 6 نفر کافی است.
مواد لازم:
خمیر به میزان لازم
ژامبون گوشت 220 گرم
پنیر خامه ای 220 گرم
سرکه سفید ⅓ پیمانه
خامه 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
پیاز 1عدد
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پودر زیره سبز ⅕ قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
فلفل ¼ قاشق چایخوریطرز تهیه:
خمیر پای را آماده میکنیم و میگذاریم سرد شود.روغن زیتون را بر روی شعله ملایم اجاق گرم میکنیم و پیاز خردشده را اضافه کرده، حدود 5 دقیقه سرخ میکنیم. ژامبون گوشت را به اندازههای دلخواه و بصورت باریک برش می دهیم و به تابه اضافه کرده، به سرخ کردن پیاز و ژامبون ادامه میدهیم تا کامل سرخ شوند.تخم مرغ را همراه با سرکه سفید، خامه، زیره سبز، نمک و فلفل در ظرف دیگری هم میزنیم.پنیرها را به تکه های کوچک برش میزنیم.مخلوط ژامبون سرخ شده و پنیرها را به صورت یکدست بر روی کراست پای که سرد شده پخش میکنیم. مخلوط تخممرغ را بر روی مواد ریخته و 40 دقیقه در دمای 160 درجه سانتیگراد فر می گذاریم.