- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
یکی از خوشمزه های که با گلابی میتوان درست کرد شیرینی پای می باشد. شیرینی پای با گلابی طعمی، متفاوت و عالی می دهد.
مواد لازم:
طرز تهیه:
1-آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم ترکیب میکینم و 3 مرتبه الک میکنی تا ترکیب کاملا نرم و لطیف شود.
2-دو تابه متوسط درب دار را کنار آماده میکنیم.
برای تهیه کارامل:
1-تابه را بر روی شعله گاز قرار میدهیم و 100 گرم از کره را درون تابه می گذاریم تا کره ذوب شود.
2-سپس 1/2 پیمانه شکر را به کره ذوب شده اضافه میکنیم و با کمک لیسک آن را هم می زنیم تا کاملا شکر حل شود.
3-پس از حل شدن کامل شکر به مدت یک دقیقه طبخ میدهم.
4-و سپس گلابی ها را به کارامل اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه بر روی شعله گاز میگذاریم و سپس تابه را کنار میگذاریم و همین مراحل را برای تابه دوم تکرار میکنیم.
5-کره، اسانس وانیل، دو عدد زرده تخم مرغ و پودر قند را با سرعت متوسط به مدت 2 دقیقه با هم زن برقی هم میزنیم.
6-سپس آرد و شیر را اضافه میکنیم و به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم.
7-دو عدد سفیده تخم مرغ را به همراه کرم تارتار با همزن برقی تا زمانی که حجم آن دو برابر شود هم میزنیم.
8-ترکیب سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را به خمیر اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یک دست شوند.
مواد لازم:
- شیر 1/2 شیر پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد سفید 1 و 1/2 پیمانه
- پودر قند 3/4 پیمانه
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
- گلابی 4 عدد
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- شکر قهوه ای 1 پیمانه
- کره 100 گرم
- کره 200 گرم
- کرم تارتار 1 قاشق غذاخوری
![971556_511.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/3/971556_511.jpg)
طرز تهیه:
1-آرد، نمک و بیکینگ پودر را باهم ترکیب میکینم و 3 مرتبه الک میکنی تا ترکیب کاملا نرم و لطیف شود.
![971557_493.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/3/971557_493.jpg)
2-دو تابه متوسط درب دار را کنار آماده میکنیم.
![971558_366.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/3/971558_366.jpg)
برای تهیه کارامل:
1-تابه را بر روی شعله گاز قرار میدهیم و 100 گرم از کره را درون تابه می گذاریم تا کره ذوب شود.
![971559_563.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/3/971559_563.jpg)
![971560_775.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/3/971560_775.jpg)
2-سپس 1/2 پیمانه شکر را به کره ذوب شده اضافه میکنیم و با کمک لیسک آن را هم می زنیم تا کاملا شکر حل شود.
![971561_148.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/3/971561_148.jpg)
3-پس از حل شدن کامل شکر به مدت یک دقیقه طبخ میدهم.
![971562_602.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/3/971562_602.jpg)
4-و سپس گلابی ها را به کارامل اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه بر روی شعله گاز میگذاریم و سپس تابه را کنار میگذاریم و همین مراحل را برای تابه دوم تکرار میکنیم.
![971563_909.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/3/971563_909.jpg)
5-کره، اسانس وانیل، دو عدد زرده تخم مرغ و پودر قند را با سرعت متوسط به مدت 2 دقیقه با هم زن برقی هم میزنیم.
![971564_348.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/3/971564_348.jpg)
6-سپس آرد و شیر را اضافه میکنیم و به مدت 3 دقیقه با سرعت بالا هم میزنیم.
![971565_216.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/3/971565_216.jpg)
7-دو عدد سفیده تخم مرغ را به همراه کرم تارتار با همزن برقی تا زمانی که حجم آن دو برابر شود هم میزنیم.
![971566_151.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/6/3/971566_151.jpg)
8-ترکیب سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را به خمیر اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم تا کاملا یک دست شوند.