![borsch-696x522.jpg](https://irancook.ir/wp-content/uploads/2013/07/borsch-696x522.jpg)
- زمان آماده سازی
- 30 دقیقه
- زمان پخت
- 90 دقیقه
- برای
- 4 نفر
- سطح مهارت
متوسط
- مواد لازم برای پتاژ لبو و لوبیا سفید
- چغندر قرمز ( لبو ) 3 عدد
- لوبیا سفید 1 لیوان
- سیب زمینی 2 عدد
- هویج 2 عدد
- سیر 2 حبه
- روغن زیتون یا مایع به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
چغندر ، سیب زمینی و هویج را بشویید و بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه ای جداگانه بریزید و بپزید ؛ پس از اینکه تمام مواد ( لوبیا ، سیب زمینی ، هویج ، لبو ) پختند داخل میکسر بریزید . 1 لیوان آب اضافه کنید و بزنید تا مواد یکدست شوند.
داخل قابلمه مقداری روغن زیتون یا روغن مایع بریزید و پس از اینکه داغ شد سیر رنده شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس تمام موادی که میکس کرده اید را داخل قابلمه بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و هم بزنید تا پتاژ غلیظ شود سپس داخل ظرف بریزید و سرو کنید.