کیک زردآلو از آن دسته کیک هایی است که به خاطر طعم میوه زردآلو، بسیار مورد توجه کودکان قرار می گیرد. در این مطلب با طرز تهیه کیک زردآلو همراه ما باشید.
تهیه انواع کیک میوه ای در فضول مختلف سال طرفداران خاص خود را دارد. کیک زردآلو نیز از جمله کیک های خاص است که در همه فصل های سال طرفداران خود را دارد. برای طرز تهیه کیک زردآلو روش های متفاوتی وجود دارد. از جهتی نیز دستور تهیه آن شبیه بهتارت میوه ایمی باشد.
برای تهیه کیک زردآلو می توانید دو روش متفاوت را امتحان کنید. در ادامه به توضیح این دو روش می پردازیم.
مواد لازم
طرز تهیه کیک زردآلو
برای شروع دستور پخت کیک زردآلو ابتدا باید فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. بهتر است قالبی متناسب مستطیلی به ابعاد ۲۳*۲۳ یا دایره ای انتخاب و کف آن را چرب کنید.
در روش اول کیک ساده ای تهیه کنید و سپس آن را در فر قرار دهید. بهتر است این کیک به صورت برش های دایره وار جدا جدا تهیه شده باشد یا بعد از پخته شدن آن را به برش های دایره ای مساوی تقسیم کنید.
بعد از سرد شدن، روی هر سطح دایره مقداری از مربای زردآلو و آن گاه خامه را بمالید و بعد از آغشته کردن تمام دایره ها، آن ها را روی هم قرار دهید.
آن گاه با خامه تمام سطح کیک را آغشته سازید. قبل از استفاده خامه را هم بزنید.
در ادامه نیز سطح کیک را با چند زردآلو دو نیم شده تزیین و برای روکش کیک نیز می توانید از پودر دارچین، پودر کاکائو و… کمک بگیرید.
تهیه انواع کیک میوه ای در فضول مختلف سال طرفداران خاص خود را دارد. کیک زردآلو نیز از جمله کیک های خاص است که در همه فصل های سال طرفداران خود را دارد. برای طرز تهیه کیک زردآلو روش های متفاوتی وجود دارد. از جهتی نیز دستور تهیه آن شبیه بهتارت میوه ایمی باشد.
برای تهیه کیک زردآلو می توانید دو روش متفاوت را امتحان کنید. در ادامه به توضیح این دو روش می پردازیم.
مواد لازم
- مارمالاد یا مربای زردآلو: به میزان لازم
- آرد: سه و نیم پیمانه
- بادام خرد شده: یک پیمانه
- زردآلوی تازه: به تعداد لازم برای سطح کیک
- بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
- نمک: به میزان کم
- بادام خرد شده: یک پیمانه
- پودر دارچین: به میزان لازم
- روغن: یک پیمانه
- تخم مرغ: ۲ عدد
- شکر: سه چهارم پیمانه
- خامه: به میزان لازم
طرز تهیه کیک زردآلو
برای شروع دستور پخت کیک زردآلو ابتدا باید فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد روشن کنید. بهتر است قالبی متناسب مستطیلی به ابعاد ۲۳*۲۳ یا دایره ای انتخاب و کف آن را چرب کنید.
در روش اول کیک ساده ای تهیه کنید و سپس آن را در فر قرار دهید. بهتر است این کیک به صورت برش های دایره وار جدا جدا تهیه شده باشد یا بعد از پخته شدن آن را به برش های دایره ای مساوی تقسیم کنید.
![apricot-cake-5.jpg](http://arga-mag.com/file/img/2018/06/apricot-cake-5.jpg)
![apricot-cake-4.jpg](http://arga-mag.com/file/img/2018/06/apricot-cake-4.jpg)
بعد از سرد شدن، روی هر سطح دایره مقداری از مربای زردآلو و آن گاه خامه را بمالید و بعد از آغشته کردن تمام دایره ها، آن ها را روی هم قرار دهید.
![apricot-cake-2.jpg](http://arga-mag.com/file/img/2018/06/apricot-cake-2.jpg)
![apricot-cake-17.jpg](http://arga-mag.com/file/img/2018/06/apricot-cake-17.jpg)
![apricot-cake-1.jpg](http://arga-mag.com/file/img/2018/06/apricot-cake-1.jpg)
آن گاه با خامه تمام سطح کیک را آغشته سازید. قبل از استفاده خامه را هم بزنید.
![apricot-cake-6.jpg](http://arga-mag.com/file/img/2018/06/apricot-cake-6.jpg)
![apricot-cake-16.jpg](http://arga-mag.com/file/img/2018/06/apricot-cake-16.jpg)
در ادامه نیز سطح کیک را با چند زردآلو دو نیم شده تزیین و برای روکش کیک نیز می توانید از پودر دارچین، پودر کاکائو و… کمک بگیرید.
![apricot-cake-3.jpg](http://arga-mag.com/file/img/2018/06/apricot-cake-3.jpg)
![apricot-cake-15.jpg](http://arga-mag.com/file/img/2018/06/apricot-cake-15.jpg)
![apricot-cake-14.jpg](http://arga-mag.com/file/img/2018/06/apricot-cake-14.jpg)
![apricot-cake-13.jpg](http://arga-mag.com/file/img/2018/06/apricot-cake-13.jpg)
![apricot-cake-12.jpg](http://arga-mag.com/file/img/2018/06/apricot-cake-12.jpg)