آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه

  • شروع کننده موضوع dinaz
  • بازدیدها 144
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

dinaz

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2016/09/04
ارسالی ها
31,702
امتیاز واکنش
68,366
امتیاز
1,329
محل سکونت
کرمانشاه
آموزش تصویری: درست کردن سوشی در خانه
در این دستور تصویری، به شما می آموزیم چگونه در خانه سوشی درست کنید و از طعم آن لـ*ـذت ببرید.

334079_734.jpg


برای تهیه این سوشی باید ابتدا مقدمات آن را فراهم کنید.

آماده کردن سوشی

برنج سوشی

وقت‌گیرترین بخش تهیه سوشی، تهیه برنج آن است. برای تهیه این برنج باید از دوساعت پیش از پیچیدن رول سوشی، زمان برای خود در نظر بگیرید. یک پیمانه برنج برای سه رول سوشی کافی است.

مواد لازم برای برنج سوشی

• 3 پیمانه برنج ژاپنی

• 3 ¼ پیمانه آب

• 1/3 پیمانه سرکه برنج

• 3 قاشق غذاخوری شکر

• یک قاشق چایخوری نمک

طرز تهیه

1. برنج را در یک کاسه بزرگ بریزید و با آب سرد چندین بار بشویید تا آب آن زلال شود. سپس آن را در آبکش بریزید و 30 دقیقه کنار بگذارید. برنج را به همراه آب در پلوپز بریزید و بگذارید نیم ساعت خیس بکشد. سپس دستگاه را روشن کنید و نیم ساعت بپزید. 15 دقیقه نیز آن را دم کنید تا کاملا نرم شود.

2. در این فاصله، سرکه سوشی را آماده کنید: سرکه برنج، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. درون قابلمه بریزید و روی حرارت کم قرار دهید. آنها را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. پس از اینکه کمی غلیظ شد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

3. برنج دم کشیده را درون کاسه بزرگی بریزید. ترجیحا کاسه فلزی نباشد. سرکه سوشی را روی آن بریزید و با کف‌گیر آنها را هم بزنید تا سرکه به خورد همه برنج ها برود. مراقب باشید که این حرکت موجب له شدن برنج نشود. سپس آن را کنار بگذارید تا سرد شود.

چیپس میگو

برای تهیه میگوی برشته، از خرده های نان تست یا پانکو (خرده نان ژاپنی) استفاده کنید. روغن (روغن بادام زمینی و روغن کنجد) را درون تابه متوسط روی حرارت متوسط گرم کنید. یک عدد تخم مرغ را درون کاسه بشکنید و هم بزنید. میگو را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون خرده های نان بغلتانید. سپس در روغن داغ به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید. میگوهای طلایی شده را روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن آنها گرفته شود.

سبزیجات خود را خرد کنید، نصف یک عدد آووکادو و نصف یک خیار را به نوارهای باریک برش دهید. این تعداد برای سه عدد سوشی کافی است.

مایونز اسپایسی

برای تهیه مایونز اسپایسی، به سس مایونز، روغن کنجد و سس تند فلفلی با طعم سیر نیاز دارید. سه قاشق غذاخوری مایونز، نصف قاشق چایخوری روغن کنجد و یک قاشق چایخوری سس سیر و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. استفاده از روغن کنجد به این سس طعم بسیار عالی می دهد. سس را کنار بگذارید.

ماهی اسپایسی

برای تهیه سوشی، به فیله تازه ماهی و خام تن نیاز دارید. یکی از بهترین گزینه ها، استیک ماهی ahi (ماهی تن زرد) است. 115 گرم فیله این ماهی را تهیه کنید. با چاقوی تیز آن را به مربع های کوچک برش دهید. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، نصف قاشق غذاخوری روغن کنجد و یک قاشق غذاخوری سس سیر و فلفل را به آن بیفزایید و هم بزنید. آن را نیز کنار بگذارید.

وسایل مورد نیاز برای پیچیدن رول سوشی

• برگه های جلبک دریایی (نوری)

• حصیر بامبو

• چاقوی بسیار تیز

• مخلوط 28 گرم سرکه برنج + 1/3 پیمانه آب (برای شست‌وشوی چاقو هنگام برش دادن سوشی)

• دستمال کاغذی حوله ای

• سلفون

نوری (ورقه جلبک دریایی) را روی حصر بامبو قرار دهید. برنج را با کف گیر روی آن قرار دهید و سطح برنج را صاف کنید. با کمک دستمال کاغذی حوله ای، سطح برنج را فشار دهید و لبه های آن را دقیقا با لبه های جلبک تنظیم کنید. سپس جلبک و برنج را با هم و با کمک دستمال برگردانید تا در این مرحله، جلبک رو باشد.

1389418_372.jpg


میگو، خیار و آووکادو را روی جلبک بچنید. کمی سس مایونز و ماهی اسپایسی بریزید.

334082_792.jpg


برای پیچیدن رول سوشی، لبه حصر بامبو و دستمال کاغذی را بگیرید. آن را تا حد امکان با کمترین قطر ممکن بپیچید تا رول کاملا سفت و محکمی ایجاد شود.

334083_928.jpg


برای اضافه کردن ماهی های تند و فلفلی، با قاشق چایخوری آنها را روی سطح سوشی قرار دهید. یک لایه سلفون روی آن بکشید. با چاقوی بسیار تیز، رول سوشی را به صورت رولت برش دهید. باید در یک حرکت چاقو آن را برش دهید. اگر به صورت اره ای ببرید، ممکن است رول از هم بپاشد. پس از برش، آنها را کنار بگذارید و روی آنها دانه های کنجد بپاشید.

334084_974.jpg


از طعم عالی آن به همراه سس سویا لـ*ـذت ببرید.

334085_456.jpg


برای پیچیدن یک رول معمولی هم می توانید. حصیر بامبو را روی میز بگذارید. یک لایه جلبک روی آن قرار دهید. برنج را روی جلبک پخش کنید. میگو، خیار و آووکادو را روی برنج بگذارید. سپس آن را رول کنید. در آخر با چاقوی بسیار تیز آنها را برش دهید.

334086_110.jpg


در انتها نیز مایونز تند و اسپایسی را روی آنها بریزید و سرو کنید.

334087_865.jpg

Please, ورود or عضویت to view URLs content!
 

برخی موضوعات مشابه

بالا