- عضویت
- 2015/11/08
- ارسالی ها
- 22,523
- امتیاز واکنش
- 65,135
- امتیاز
- 1,290
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]وبسایت دست ساز: ماکارونی جزو فیوریت های خیلی ها محسوب می شود. در این مطلب به ماکارونی های صدفی بزرگ نیاز داریم که داخل آنها را با مواد خوشمزه پُر کنیم و درون فر قرار دهیم. همین![/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]مواد لازم:[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][/BCOLOR]
- ماکارونی صدفی بزرگ (18) عدد
- گوشت چرخ کرده (250) گرم
- سیر (1) قاشق غذاخوری
- رب گوجه فرنگی (3) قاشق غذاخوری
- سبزی های معطر (1) پیمانه
- فلف سیاه (1) قاشق چایخوری
- پنیر ریکوتا (1/2) پیمانه
- پنیر موزارلا (1/2) پیمانه
- نمک (1) قاشق چایخوری
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1052900_755.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/8/15/1052900_755.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]طرز تهیه: [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم و سپس ماکاروانی هارا به مدت 20 دقیقه می گذاریم درون آب شور بجوشد و سپس بلافاصله درون ظرف آب سرد با چند تکیه یخ بزرگ میریزیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم و سپس ماکاروانی هارا به مدت 20 دقیقه می گذاریم درون آب شور بجوشد و سپس بلافاصله درون ظرف آب سرد با چند تکیه یخ بزرگ میریزیم.[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1052901_614.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/8/15/1052901_614.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2-سپس گوشت را تفت می دهیم تا هنگامی که بپزد.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]2-سپس گوشت را تفت می دهیم تا هنگامی که بپزد.[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1052902_543.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/8/15/1052902_543.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3-سیر را اضافه میکنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]3-سیر را اضافه میکنیم.[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1052903_933.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/8/15/1052903_933.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4-سپس رب را اضافه میکنیم وهم میزنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]4-سپس رب را اضافه میکنیم وهم میزنیم.[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1052904_562.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/8/15/1052904_562.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5-سپس سبزی های معطر مانند جعفری، گشنیز، آویشن را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]5-سپس سبزی های معطر مانند جعفری، گشنیز، آویشن را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1052905_923.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/8/15/1052905_923.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)] [/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6-تابه را از روی گاز بر میداریم و پنیر موزارلا و پنیر ریکوتا تارا اضافه میکنیم وبه خوبی با مواد ترکیب میکنیم.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]6-تابه را از روی گاز بر میداریم و پنیر موزارلا و پنیر ریکوتا تارا اضافه میکنیم وبه خوبی با مواد ترکیب میکنیم.[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1052906_808.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/8/15/1052906_808.jpg)
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
7-داخل صدف هارا با مواد پر میکنیم وبه مدت 30 الی 35 دقیقه درون فر میکذاریم تا هنگامی که پنیر ها آب شود و روی صدف ها طلایی پس از پخت غذای شما آماده می شود.[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]7-داخل صدف هارا با مواد پر میکنیم وبه مدت 30 الی 35 دقیقه درون فر میکذاریم تا هنگامی که پنیر ها آب شود و روی صدف ها طلایی پس از پخت غذای شما آماده می شود.[/BCOLOR]
[/BCOLOR][BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
![1052914_960.jpg](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1395/8/15/1052914_960.jpg)