تبوله عدس؛ سالاد مدیترانه‌ایِ نیم ساعته!

  • شروع کننده موضوع Diba
  • بازدیدها 153
  • پاسخ ها 0
  • تاریخ شروع

Diba

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2015/04/15
ارسالی ها
86,552
امتیاز واکنش
46,640
امتیاز
1,242
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
سالاد تبوله از سالاد های مشهور کشورهای مدیترانه و به ویژه لبنان است. این سالاد معمولا با گوجه، جعفری، روغن زیتون و مواد دیگر تهیه می شود. سالاد تبوله عدس بدلیل وجود عدس در ترکیباتش سالادی بسیار مقوی و خوشمزه است و در نیم ساعت آماده می شود. این سالاد می تواند شام یا میان وعده ای گیاهی، سالم و رژیمی باشد.
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
مواد لازم:
  • عدس 200 گرم
  • پیازچه 1 دسته
  • گوجه گیلاسی 200 گرم
  • جعفری تازه 1 دسته
  • نعنای تازه 1 دسته
  • روغن زیتون بکر
  • لیمو ترش بزرگ 1 عدد
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1066974_529.jpg
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
طرز تهیه:
[/BCOLOR]​
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
[/BCOLOR]
[BCOLOR=rgb(255, 255, 255)]
1-عدس ها را بشویید و با مقدار مناسب آب و نمک بپزید. زمان پخت عدس بسته به نوع عدس و … می تواند بین 30 الی 60 دقیقه متغیر باشد. سپس عدس های پخته را آبکشی کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند.
2-پیازچه، جعفری و نعنا را به قطعات دلخواه خرد کنید و گوجه های گیلاسی را نصف کنید.عدس های پخته را با سبزیجات خرد شده مخلوط کنید و 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بریزید.
3-آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید. به میزان دلخواه نمک و فلفل سیاه روی سالاد تبوله عدس بریزید؛ سپس این سالاد مقوی، پرخاصیت و خوشمزه را سرو کنید.
[/BCOLOR]​
 

برخی موضوعات مشابه

پاسخ ها
0
بازدیدها
136
Z
پاسخ ها
0
بازدیدها
71
Zhinous_Sh
Z
بالا