طرز تهیه ی اش عدس بلغور

شکوفه حسابی

کاربر نگاه دانلود
کاربر نگاه دانلود
عضویت
2017/08/02
ارسالی ها
7,854
امتیاز واکنش
29,176
امتیاز
1,001
محل سکونت
ترینیداد و توباگو
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

عدس 200 گرم

بلغور گندم 200 گرم

پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری

سیب ‏زمینی 1 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

نعنا داغ برای تزیین به میزان لازم



طرز تهیه:

* عدس و بلغور را با 2 لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.



* سپس زردچوبه را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و فلفل و پیاز داغ را به آن اضافه کرده، به صورت داغ در آش در حال جوش بریزید.



* بعد از چند جوش مقداری نمک اضافه کنید.



* سپس سیب ‏زمینی را به صورت نگینی خرد کنید و در آش بریزید تا پخته شود.



* بعد از آن که آش پخته و لعاب دار شد، آن را در ظرف کشیده روی آن نعنا داغ بریزید و با لیموترش تازه سرو کنید.

انرژی کل: 1700 کیلوکالری
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

برخی موضوعات مشابه

بالا