- عضویت
- 2015/04/15
- ارسالی ها
- 86,552
- امتیاز واکنش
- 46,640
- امتیاز
- 1,242
استارباکس در گوشه و کنار جهان شعبه های متعددی دارد. بسیاری از طرفداران این قهوه خانه زنجیره ای، در فروشگاه های اختصاصی این برند حق انتخاب از میان انواع گوناگون قهوه، اسپرسو و فراپاچینوها را دارا هستند.
به ویژه در آمریکا، استارباکس محبوبیت گسترده ای داشته و در ایالت های مختلف، انواع فراپاچینوهای رنگی با طعم های خاص و نوشیدنی هایی همانند لاته ی تخمه کدوحلوایی مشتریان دائمی خود را دارند.
اما جذابیت اصلی این برند این است که با توجه به ذائقه مردم کشورهای مختلف، نوشیدنی های منحصر به همان منطقه را ارائه می کند. به طور مثال، چورو فراپاچینو در آمریکای لاتین یا اسپرسوی چای سبز در آسیا بسیار محبوب هستند.
برای آشنایی با نوشیدنی های متفاوتِ استارباکس در کشورهای مختلف جهان در ادامه با ما همراه باشید.
ژاپن: لاته خامه ی شکوفه ساکورا
در فصل بهار، در کشور ژاپن مراسمی تحت عنوان جشن شکوفه ای ساکورا، یا جشنواره شکوفه های گیلاس برگزار می شود. به همین خاطر، چندان دور از انتظار نیست که استارباکس نیز در این دوره ی زمانی، نوشیدنی و خوراکی ها صورتی رنگ عرضه کند.
لاته خامه ای شکوفه ساکورا از مخلوط سسی تهیه شده از گلبرگ های شکوفه گیلاس، شیرعسلی و خمیر لوبیا سفید تهیه می شود.
انگلستان: فراپاچینو ژله ای قهوه کاراملی
این نوشیدنی همانند «بابِل تی» از ژله قهوه که روی آن مخلوطی از فراپاچینوی کاراملی، شیر، قهوه و یخ ریخته شده است تهیه می شود که در آخر، یک لایه خامه فرم گرفته در بالای لیوان نیز می گذارند.
به ویژه در آمریکا، استارباکس محبوبیت گسترده ای داشته و در ایالت های مختلف، انواع فراپاچینوهای رنگی با طعم های خاص و نوشیدنی هایی همانند لاته ی تخمه کدوحلوایی مشتریان دائمی خود را دارند.
اما جذابیت اصلی این برند این است که با توجه به ذائقه مردم کشورهای مختلف، نوشیدنی های منحصر به همان منطقه را ارائه می کند. به طور مثال، چورو فراپاچینو در آمریکای لاتین یا اسپرسوی چای سبز در آسیا بسیار محبوب هستند.
برای آشنایی با نوشیدنی های متفاوتِ استارباکس در کشورهای مختلف جهان در ادامه با ما همراه باشید.
ژاپن: لاته خامه ی شکوفه ساکورا
در فصل بهار، در کشور ژاپن مراسمی تحت عنوان جشن شکوفه ای ساکورا، یا جشنواره شکوفه های گیلاس برگزار می شود. به همین خاطر، چندان دور از انتظار نیست که استارباکس نیز در این دوره ی زمانی، نوشیدنی و خوراکی ها صورتی رنگ عرضه کند.
لاته خامه ای شکوفه ساکورا از مخلوط سسی تهیه شده از گلبرگ های شکوفه گیلاس، شیرعسلی و خمیر لوبیا سفید تهیه می شود.
انگلستان: فراپاچینو ژله ای قهوه کاراملی
این نوشیدنی همانند «بابِل تی» از ژله قهوه که روی آن مخلوطی از فراپاچینوی کاراملی، شیر، قهوه و یخ ریخته شده است تهیه می شود که در آخر، یک لایه خامه فرم گرفته در بالای لیوان نیز می گذارند.